Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

1. Liga - 5. kolo: MNK mobilprovás Modřice B - TJ SLAVOJ Český Brod 6:4

Předposlední utkání základní části pro náš tým se odehrálo na domácím hřišti v tropických podmínkách. Ze základní sestavy chyběl Jonas a Novotný.
 
Do prvního zápasu jsme nasadili dvojici Burian, Pavelka. Klukům se od začátku dařilo v obraně proti elitní dvojici hostů. Několika chycenými útoky získali důležitý náskok. Skvěle zvládnuté koncovky setů znamenaly první bod tohoto utkání. – 1:0 Druhá dvojice našich mladíků měla skvělý vstup do utkání, potom ale několika nevynucenými chybami dopustili koncovku 9:9. Poslední míč však mazácky uklidil skvěle hrající Boleloucký. Druhý set opět putoval na naši stranu, kdy jsme přitvrdili servis a zlepšili nahrávku. – 2:0 První trojice v našem podání nebyla ideální. Dělal nám problém rotovaný servis Sýkory z toho pramenilo několik chyb v mezihře. Za stavu 9:9 v prvním setu proběhla dlouhá výměna na jejímž konci byla bohužel chyba v podobě zkaženého technického útoku. Ve druhém setu jsme po několika problémech na příjmu do hry střídali Gürtlera, ale bohužel ani tato změna nám vítězství nepřinesla. V koncovce druhého setu se při výběru balónu smolně zranil Štěpánek. – 2:1 Druhá trojice ve složení Burian, Bartoš a Konupka si ve dvou setech poradila se Sýkorovou trojicí. – 3:1 Vložená dvojice byla jasnou záležitostí sestavy Konupka, Gürtler. Kdy fungoval servis, obrana i útok. – 4:1 Singl byl velice vyrovnaným utkáním. Oběma hráčům však hodně komplikovalo hru tropické počasí. Především dlouhé výměny byly dosti náročné. Za stavu 9:9 ve třetím setu byl šťastnější hostující Vedral, kdy zakončil toto utkání tvrdým úderem do levé části kurtu. – 4:2 V prvním utkání odvetných trojic nastoupil Spousta místo zraněného Štěpánka. Výsledek prvního setu byl poměrně jednoznačný, a proto jsme zvolili střídání Pavelka – Gürtler. Změna systému trojice však přinesla několik zbytečných chyb a v závěru druhého setu jsme vrátili Honzu Pavelku zpátky. Ve třetím setu se nám podařilo zvládnout koncovku, kdy Pavelka ostrým úderem ven z kurtu utkání ukončil. – 5:2 Do dalšího zápasu trojic se nám nepodařilo vůbec vstoupit dobře. Soupeř měl několika bodový náskok a nám se nedařilo tento náskok dotáhnout. Do koncovky jsme střídali mladého Brennera, který se sice uvedl několika body přes střed, ale bohužel to nestačilo. Ve druhém setu jsme poupravili systém hry, a to začalo fungovat. Utkání opět musel rozhodovat třetí set. Ve zkráceném setu jsme jednou netrefili útok na střed a dvakrát při výběru smolně podklouzli a tím tohle utkání ztratili. – 5:3 Dvojice Burian, Pavelka měla jediný cíl, a to posbírat posledních pár sil a ukončit tohle dlouhé a náročné utkání. V prvním setu jsme ale měli problém hlavně s proměňováním útoků a soupeř nás přehrál. Ve druhém setu se nám podařilo zvládnout koncovku setu a po čtvrté v dnešním dnu rozhodoval třetí set. Třetí set byl bohužel v režii hostů a rozhodovat musel poslední dílčí zápas. – 5:4 Do posledního zápasu nastoupila mladá dvojice Boleloucký, Brenner proti zkušené dvojici Vedral, Sýkora J. Obrovskou dravostí a agresivní hrou zaskočili ve dvou setech hostující dvojici a získali pro náš tým důležité 2 body. – 6:4
 
Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Velice náročné a dlouhé utkání s dobrým koncem. Asi takhle bych charakterizoval sobotní zápas. Zbytečně jsme si však zkomplikovali skvěle rozehrané utkání, kdy se nám nepodařilo utkání ukončit za stavu 5:2. Velkou pochvalu si zaslouží skvěle hrající dvojice Boleloucký, Brenner. Quido Boleloucký mi před posledním zápasem řekl: „Hlavu nahoru, jdeme vyhrát!“ a jak řekl, tak se stalo! Naším hlavním cílem je se co nejlépe připravit na další utkání s Prostějovem a užít si prázdniny!
Datum a čas: 22.06.2021 09:55
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!