Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

1. Liga - 1. kolo: MNK mobilprovás Modřice B - TJ SOKOL I Prostějov 6:3

Do Modřic dorazil tým z Hané, a to tým Prostějova. Hosté podpoření dvěma výhrami v řadě si brousili zuby na nějaký ten bodík, ale domácí jsou na svém hřišti neporaženým celkem. Počasí, předzápasové predikce i samotný počet domácích hráčů, kteří by postavili i tým na fotbalové utkání naznačoval, že nás čeká napínavé utkání.
Hned první utkání dvojic ukázalo o jak vyrovnané utkání půjde. Jan Pavelka společně s Lukášem Novotným předvedli vyrovnaný výkon, ale to samé lze říct o soupeři, a tak musel rozhodnout poslední možný míč, ve kterém byla naše dvojice šťastnější. 1:0 Do druhého utkání dvojic nastoupil Gürtler s Burianem. V téhle sezóně zatím nenachází společné souznění a zaslouženě prohráli ve dvou setech. 1:1 Na steč přichází utkání trojic a do boje byl vyslán Pavelka, Bartoš a Novotný. První set byl jasně v režii domácích. Ve druhém hosté srovnali mezihru a podařilo se jim urvat set na svoji stranu. Třetí set byl vyrovnaný, ale v koncovce byli hosté šťastnější. 1:2 Do druhé trojice nastoupil Konupka se Štěpánkem a Bolelouckým. První set sice naše družina prohrála pouze o jeden míč, ale v druhém setu jsme pokračovali ve výborném výkonu a šlo se do setu číslo tři. Výborné útoky Konupky podpořené skvělým výkonem v poli nám přineslo bod do celkového skóre a bylo vyrovnáno. 2:2 Utkání nepárových dvojic bylo čistě v režii Bolelouckého s Brennerem. Kluci ukázali, jak se bojuje o sestavu a svým výkonem potěšili i trenéra Spoustu. 3:2 Zápas jednotlivců, na které se určitě všichni fanoušci těšili. Za domácí Burian, který v aktuální sezóně ztratil pouze jedno utkání. Nastoupil proti silnému Robovi, který dlouhodobě předvádí výborné výkony založené na pracovitosti a rychlosti v poli. Kluci předváděli veškeré své přednosti a utkání znovu dospělo do třetího setu. Roba předvedl výbornou kondici a doslova uběhal svého soka Buriana. 3:3 Do odvetných trojic nastoupil Pavelka s Novotným a Bartošem. Hned od prvního míče bylo vidět, jak si domácí celek jde za svým jediným cílem a to zvítězit. Soupeř do druhého dějství nevstoupil vůbec dobře a prohrál ve dvou setech. 4:3 Burian za Konupku, jediná změna v dalším utkání trojic. A změna to byla velmi vydařená, Burian jako by svým výkonem chtěl odčinit prohru z utkání jednotlivců a rozjel neskutečnou podívanou kde diváky byli i hosté z Prostějova a představení skončilo za stavu 2:0. Dokonce i lodivod hostů Beneš kroutil nevěřícně hlavou. 5:3 Do prvního utkání odvety dvojic nastoupil Pavelka společně s Novotným. Hosté už nedokázali zmobilizovat své síly a ve dvou setech za krásného letního počasí padli. 6:3
 
Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Poprvé v aktuálním ročníku se nám podařilo nastoupit v plné sestavě. Poslední zápas základní skupiny. Výhra by nás v teoretické rovině mohla posunout přímo do semifinále. O motivaci tedy nebylo nouze. Jsem přesvědčený, že tahle výhra byla zasloužená. Teď nás čeká letní přestávka. Základní část hodnotím velmi pozitivně. Na play-off se připravíme nejlépe jak to jen půjde a uděláme vše proto, abychom na konci zvedli pohár pro mistra 1.ligy.
 
Výsledky jednotlivých zápasů:
Klaudy, Bucher – Pavelka, Novotný 1:2 (7:10, 10:6, 9:10) – 1:0
Pírek La., Roba – Gurtler, Burian (Konupka) 2:0 (10:8, 10:7) – 1:1
Klaudy, Pírek La., Roba – Bartoš, Pavelka, Novotný 2:1 (4:10, 10:8, 10:8) – 1:2
Buchner, Příhoda, Pořízek – Konupka, Štěpánek, Boleloucký (Brenner) 1:2 (10:9, 3:10, 8:10) – 2:2
Příhoda, Pořízek – Brenner, Boleloucký 0:2 (4:10, 6:10) – 3:2
Roba – Burian 2:1 (10:8, 5:10, 10:6) – 3:3
Buchner, Příhoda, Pořízek – Bartoš, Pavelka, Novotný 0:2 (4:10, 4:10) – 4:3
Klaudy, Pírek La., Roba – Burian, Štěpánek, Boleloucký 0:2 (6:10, 4:10) – 5:3
Pírek La., Roba - Pavelka, Novotný 0:2 (8:10, 7:10) – 6:3
Datum a čas: 29.06.2021 21:16
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!