Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Rozhovor s trenérem A-týmu Petrem Guldou před začátkem sezóny

Dlouhé čekání končí a o víkendu odstartuje nová nohejbalová sezóna. Minulý týden naše sestavy obsadily první a třetí místo na prestižním AUSTIN cupu ve Vsetíně. Vypadá to tedy, že naši obhájci titulu jsou dobře naladěni a nachystáni na start Extraligy. Na to jak probíhala příprava, k jakým změnám došlo v týmu, ale také na to,na co se můžou těšit nejen fanoušci Modřic, ale taky českého nohejbalu, jsme se zeptali toho nejpovolanějšího a to trenéra A-týmu, ale také reprezentace Petra Guldy.
 
Petře, jak proběhla zimní příprava?
 
Zimní příprava probíhala od ledna standartním způsobem a přístup hráčů byl dobrý. Bohužel se někteří hráči v průběhu zranili a tak zejména trenér naší rezervy má na úvod sezóny problémy s poskládáním sestavy.
 
Došlo k nějakým změnám v týmu?
 
Základní kádr zůstal ve stejném složení. Z béčka se do prvního týmu posunul Quido Boleloucký. Do přípravy jsme zapojili některé nadějné mladé hráče, kterým bychom rádi dali v průběhu sezóny šanci okusit mužský nohejbal.
 
S jakým cílem vstupujete do sezóny?
 
Tak jako každý úřadující mistr chceme usilovat o obhajobu titulu. Ale samozřejmě víme, že se na nás každý bude chtít vytáhnout a usilovat o naše svrhnutí z pomyslného trůnu. Chceme si v základní části vybojovat výhodnou pozici pro podzimní play off a v něm následně uspět.
 
První utkání na půdě nováčka z Plazů, co očekáváš od prvního utkání?
 
Očekávám nováčkovský elán našeho soupeře a natěšené domácí fanoušky, protože v Plazech se nikdy nejvyšší soutěž nehrála. Ale věřím, že úvodní utkání sezóny zvládneme.
 
Mají se naši fanoušci v této sezóně na něco těšit?
 
Naši fanoušci se mají určitě na co těšit. V rámci našich domácích utkání se bude vždycky losovat jedna vstupenka na listopadové MS v Praze. A také jedna vstupenka na velkou mezinárodní klubovou akci, kterou připravujeme a budeme o ní naše fanoušky a širokou veřejnost informovat v následujících dnech.
 
 
 
 
 
Datum a čas: 31.03.2022 16:15
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: A-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!