Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Pozvánka na utkání Extraligy v sobotu 29.5.

Dobrý den / Ahoj,

 
i když se to možná před pár týdny mohlo zdát jako utopie tak dnes Vás mohu, po více než roce, opět pozvat na domácí extraligový nohejbal!
 
V sobotu od 15,00 hodin se náš A tým utká s tradičním rivalem, a to s týmem Šacungu Benešov.
 
Jak ale všichni víte Vláda i pro účast diváků na sportovních soutěžích stanovila podmínky, které náš klub jako pořadatel musí bezpodmínečně dodržet.
 
Proto na vstupu do areálu bude umístěn tzv. Vstupní filtr, kde bude pracovat Covid manager (já)  a dovnitř oplocení areálu bude vpuštěn pouze ten divák, který na vstupu a pak svým chování splní tyto podmínky:

Všichni diváci se prokáží, že splňují tyto podmínky:

Ø absolvovali nejdále před 7 dny RT-PCR testy vyšetření na přítomnost viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem, nebo

Ø absolvovali nejdéle před 72 hodinami před datem začátku utkání test na přítomnost viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem, nebo

Ø byl jim vystaven certifikát Ministerstva zdravotnictví ČR o provedeném očkování proti nemoci COVID-19, od aplikace druhé očkovací dávky v případě dvou dávkového schématu podle SPC uplynulo nejméně 14 dní, nebo od aplikace první dávky očkovací látky v případě jedno dávkového schématu podle SPC uplynulo 14 dnů, nebo

Ø prodělali laboratorně potvrzené onemocnění COVID-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního POC antigenního testu na přítomnost antigenu SARS-CoV-2 neuplynulo více než 90 dní, přičemž se musí jednat o osobu bez klinických příznaků onemocnění COVID-19

 
Slovo "prokáží" znamená, že  každý divák musí Covid managerovi ukázat  příslušný dokument, kterým prokáže splnění alespoň jedné z výše uvedených podmínek pro vstup.
 
Současně musí mít diváci po celou dobu uvnitř areálu mít nasazený respirátor třídy FFP2 či KN95
 
Divákům se také zakazuje se konzumace jídla a pití v areálu.
 
Kapacita sedadel může být využita jen z 50 % a diváci musí být usazeni tak, že je mezi nimi vždy jedno neobsazené sedadlo (neplatí pro členy jedné domácnosti), od hrací plochy sedí minimálně 2 metry. Tím dojde k omezení kapacity a po jejím naplnění nebudou další diváci do areálu vpuštěni.
 
Každý divák, který úspěšně projde Vstupním filtrem, dostane na ruku rozlišovací pásek pro umožnění opakovaného vstupu během utkání.
 
Abychom mohli na Vstupním filtru vše hladce zvládnou vyzývám diváky, aby přišli s dostatečným časovým předstihem
Vzhledem k tomu, že mimo funkce Covid managera ještě utkání moderuji tak v okamžiku nástupu k zahájení hry budu mít jiné povinnosti. Po tom se Vstupní filtr uzavře a další diváci budou vpuštěni až o přestávkách mezi jednotlivými dílčími zápasy.
 
Vím, že výše popsané podmínky nejsou zrovna komfortní a o jejich smysluplnosti by šlo vést dlouhé diskuze, ale věřím, že i při jejich plnění si řada z vás najde cestu na sobotní zápas A týmu a svoji spoluprací při jejich kontrole umožní svoji účast i hladký průběh zápasu.
Já pevně věřím že vše společně zvládneme.
 
Pokud je pro Vás plnění těchto podmínek nemožné či nevhodné musíte zůstat mimo oplocený areál, Zde je již z pohledu covidu volné prostranství a zde se budete řídit platnými podmínkami pro pohyb a shromažďování osob na volném prostranství již mimo odpovědnost našeho klubu.
 
Zápas bude samozřejmě vysílán prostřednictvím přenosu na YOU TUBE.
 
V případě dotazů se na mě neváhejte obrátit.


--
Petr Jahoda
předseda
Městský nohejbalový klub Modřice z.s.

jahoda.petr@email.cz
mobil 603 808 048
 

 

 

Datum a čas: 23.05.2021 14:51
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: A-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!