Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

29.5.2022 - 11.kolo 1.Liga mužů: NK AUSTIN Vsetín B - MNK mobilprovás Modřice B 5:5

Necelých 24 hodin od zápasu se Ždárem jsme vycestovali k druhému utkání tohoto víkendu k moravskému derby do Vsetína. Tentokrát nám chyběl Novotný, Šamalík, Konupka a Štěpánek.
 
Utkání nám odstartovala dvojice Burian, Halva. První set byl bod za bod, kdy jsme byli v koncovce šťastnější. V druhém setu jsme k spolehlivého útoku přidali i dobrou obranu a potvrdili jsme tak naše vedení ziskem druhé sady. 0:1 Do druhé dvojice za nás nastoupil Pavelka a Boleloucký. Tento zápas měl podobný průběh jako první dvojice. První set se rozhodnul v těsnější koncovce, v tom druhém už naši chlapci výbornou hrou soupeři nepovolili více vzdorovat. 0:2 Zápasy trojice odstartovala na naší straně trojice Pavelka, Boleloucký a Bartoš. V prvním setu jsme navázali na úvodní dvojice a vypadalo to na bleskové vedení o tří dílčí zápase. Druhý set byl už o poznání vyrovnanější a rozhodl ho až sporný míč na nejtěsnějším skóre. Tento fakt velice ovlivnil hru naší trojice ve zkrácené sadě a domácí se tak mohli radovat ze snížení stavu. 1:2 Naše druhá trojice ve složení Spousta, Halva a Burian nastoupila v odhodlání vzít si zpět dvoubodové vedení. Tomu také nasvědčovala úvodní sada, kdy jsme hráli dobře ve všech herních činnostech. V druhém setu se začal lámat výsledek tohoto utkání, kdy jsme měli především problém s velkou hrací plochou soupeřova hřiště a domácí této výhody dokázali perfektně využít. Zvítězili ve druhém i třetím setu a utkání bylo rázem vyrovnané. 2:2 Zápas vložených dvojic a v našem dresu Gurtler s Brenerem. Tento zápas se bohužel naší dvojici moc nepovedl, kdy jsme měli velký problém proměňovat svoje útoky, a to i díky horší přípravě. Domácí tak celkem v pohodě ovládli obě sady a průběžně otočili stav utkání. 3:2. Za nepříznivého stavu nastupoval do singlu Burian. První set byl v jeho podání perfektní, kdy soupeř hodně kazil a náš borec naopak pestrou hrou získával body. Druhý set se domácí hráč zvedl, ale koncovka sady patřila nám. 3:3. V odvetných trojicích jsme chtěli napravit prohry z úvodních trojic. V tomto zápase jsme si prožili „deja vu“ z první trojice, kdy po perfektním prvním setu se nám začala hra v druhém setu rozpadat a nedokázali jsme na domácím „letišti svoje útoky proměňovat. Domácí tak ziskem druhé a třetí sady opět získali vedení na svou stranu. 4:3 Druhá odvetná trojice a naše sestava Pavelka, Boleloucký, Bartoš. Tato trojice byla vyrovnaná jen v prvním setu. V druhém naše sestava domácí doslova deklasovala a vyrovnala stav utkání. 4:4 Do dvojic jsme šli s odhodláním porvat se o oba body. Nejprve v první odvetné dvojici Boleloucký s Pavelkou začali svoje snažení pohodovou výhrou v úvodní sadě. Bohužel lehce získaný první set nás možná trochu ukolébal a domácí získali druhý set stejně lehkým způsobem. Ve třetím setu rozhodl jeden náš neproměněný útok a domácí šli opět do vedení. 5:4 Poslední utkání dne měla naše sestava Burian a Halva jasný cíl, a to nenechat na Valašsku oba body. Tuhle dvojici opět rozhodoval již první set, kdy jsme v koncovce dvakrát chytili a sadu dokázali ovládnout. Druhý set už byl jasnou záležitostí, a tak výsledkem utkání byla spravedlivá dělba bodů. 5:5
 
Komentář Filipa Halvy (Hráč MNK Modřice B):
Po včerejší bitvě jsme chtěli opět zvítězit a udělat si trochu bodový polštář v tabulce, Bohužel nás v utkání nepodržela hra trojic, kdy nám především dělal problém velký kurt domácích, kteří umí jeho rozměry perfektně využít. V dalších utkáních budeme muset ještě zabrat a uhrát si co nejlepší postavení do play off. Z hostujícího týmu bych chtěl pochválit mladíka Dvořáka, který prokázal v předposlední dvojici pevné nervy.
Datum a čas: 31.05.2022 15:37
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SKN Žatec
vs
MNK mobilprovás Modřice
11. kolo | 20.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Pankrác
4. kolo | 20.4.2024 | 10:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Slavoj Český Brod
2. kolo | 21.4.2024 | 14:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!