Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

11.6.2022 - 13.kolo - 1.Liga mužů:TJ SLAVOJ Český Brod - MNK mobilprovás Modřice B 6:4

K utkání předposledního kola základní části v Českém Brodě jsme nastoupili v redukované sestavě, kdy pro zranění absentoval Štěpánek, Boleloucký se Svobodou bojovali za „A“ tým a zkušení borci Novotný s Pavelkou si užívali své zahraniční dovolené.
 
Do zápasu prvních dvojic nastoupila dvojice Brenner, Šamalík. Naši borci se první set rozkoukávali, aby následně druhý získali výbornou hrou na naši stranu. Rozhodnout musel zkrácený set, nicméně ten se více povedl domácím a ti tak připsali první bod v utkání. 1:0 S cílem vyrovnat stav utkání vlétlo na hřiště z dorostu sehrané duo Burian, Halva. Naši jezdci kvalitní a bezchybnou hrou jednoznačně přehráli dvojici domácích a srovnali tak na 1:1. Proti elitní trojici domácích nastoupilo trio Gürtler, Konupka a Šamalík. K vidění byl vyrovnaný, poměrně pohledný nohejbal a rozhodovat se tak muselo až v nejtěsnějších koncovkách tří setů. Za stavu 9:9 ve zkrácené sadě skvěle hrající Konupka nekompromisně zablokoval Ešnera a dostali jsme se tak poprvé v utkání do vedení. 1:2 Druhá trojice nastoupila ve složení Bartoš, Burian a Halva se střídajícím Brennerem. Celý zápas měl vyrovnaný a napínavý průběh, nicméně naši borci svými lacinými chybami bohužel obě koncovky setů darovali domácím. 2:2 Do třetí dvojice vlétlo sehrané vložkové duo Gürtler, Konupka. Našim borcům se v tomto zápase ale tentokrát vůbec nedařilo a domácí se tak rychle dostali do vedení 3:2. Bylo jisté, že zápas singlířů nabídne vyrovnanou podívanou. Předpoklady se naplnily, oba hráči předváděli kvalitní hru a rozhodnout tak musel až třetí set. V tom David podal téměř bezchybný výkon a vybojoval tak náš třetí bod v utkání. 3:3 Do první otočené trojice jsme nasadili naši sestavu beze změn. Zápas bohužel rozhodlo velké množství našich chyb, ať už v mezihře, tak na útoku. Toho zkušená trojice domácích dokázala spolehlivě využít a ujala se vedení 4:3. S cílem opět vyrovnat stav utkání nastoupila naše druhá trojice v nepozměněném složení do druhého otočeného zápasu trojic. Kvalitní a bezchybnou hrou doplněnou o skvěle fungujícího Konupku na bloku naši borci jednoznačně zvítězili a srovnali tak stav utkání na 4:4. Výsledek utkání byl i po více než třech hodinách stále otevřený, když se o něm muselo rozhodovat až v odvetných dvojících. Do první odvetné dvojice nastoupil Burian s Halvou s cílem navázat na svůj skvělý výkon ze začátku utkání. To se jim však bohužel nepodařilo a nepomohlo ani oživení hry ze strany střídajícího Bartoše. 5:4 S motivací k zisku alespoň remízového bodu nastoupili k poslednímu možnému zápasu utkání Brenner s Šamalíkem. První sada našim jezdcům nevyšla podle představ, ale druhou dokázali urvat na svou stranu. Třetí set byl už bohužel jednoznačnou záležitostí domácích a oba dva body tak zůstaly v Českém Brodě. 6:4
 
Komentář hráče týmu Jana Bartoše:
K utkání jsme sice odcestovali bez dvou nejzkušenějších hráčů ze základní sestavy, nicméně i přes to jsme po většinu utkání dokázali s domácími držet krok a sehrávat vyrovnané zápasy. Bohužel jsme si ani v tomto utkání nedokázali odpustit (letos bohužel standardní) promarněné koncovky. Z mého pohledu je hrozná škoda, že v průběhu setů hrajeme kvalitní nohejbal a dokážeme vybojovat těžké výměny, abychom následně v koncovce udělali dvě laciné chyby a vše tak zkrátka zahodili. Věřím však, že z nás tato „deka“ přes léto spadne a v play-off se věci otočí k lepšímu.
 
Výsledky jednotlivých zápasů:
1D (Ešner, Vedral / Jedlička) – 1D (Brenner, Šamalík): 10:7, 5:10, 10:7 (2:1) – 1:0
2D (Cmíral, Janík / Sýkora P.) – 2D (Burian, Halva): 2:10, 6:10 (0:2) – 1:1
1T (Bálek, Ešner, Vedral) – 1T (Gürtler, Konupka, Šamalík): 8:10, 10:9, 9:10 (1:2) – 1:2
2T (Cibulka, Sýkora J., Sýkora P.) – 2T (Bartoš, Burian, Halva / Brenner): 10:9, 10:8 (2:0) – 2:2
3D (Cibulka, Sýkora J.) – 3D (Gürtler, Konupka): 10:2, 10:5 (2:0) – 3:2
1S (Vedral) – 1S (Burian): 6:10, 10:8, 8:10 (1:2) – 3:3
1T (Bálek, Ešner, Vedral) – 2T (Bartoš, Burian, Halva / Brenner): 10:6, 10:6 (2:0) – 4:3
2T (Cibulka, Sýkora J., Sýkora P.) – 1T (Gürtler, Konupka, Šamalík): 5:10, 6:10 (0:2) – 4:4
1D (Ešner, Vedral) – 2D (Burian, Halva / Bartoš): 10:5, 10:6 (2:0) – 5:4
2D (Cmíral, Janík / Sýkora P.) – 1D (Brenner, Šamalík): 10:7, 9:10, 10:6 (2:1) – 6:4
 
 
 
 
Datum a čas: 14.06.2022 08:47
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!