Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

TJ Spartak MSEM Přerov - MNK SILNICE GROUP Modřice B 6:3

K dalšímu zápasu jsme odcestovali na půdu Přerova. K zápasu jsme tentokrát nemohli použít Guldu, Spoustu, Zacha a Hanuse. Naopak náš tým doplnili hráči z dorostu Bartoš, Svoboda a Boleloucký.

Do první dvojice nastoupil Lukáš a Milan.  První set ani jeden ze soupeřů neodskočil vic než o jeden bod. Za stavu 8:8 jsme neproměnili svůj útok a První set prohráli. Druhý set dospěl do stavu 9:9, podařilo se nám soupeře chytit, ale bohužel jen na zadní čáru. Nevýrazný útok nám soupeř chytil a pomocí pásky získal i druhý set. Do druhé dvojice jsme nasadili Davida a Filipa. Kluci svedli třísetovou bitvu, ve které všechny sety rozhodoval poslední možný míč. My jsme se radovali první set a domácí druhý a třetí. V průběhu druhého setu začalo pršet a bylo nutné se přesunout do haly. Do první trojice jsme nasadili Kubu, Filipa a Davida. V této trojici kluci na soupeře vlítli a dovolili mu uhrát pouze jediný bod. Druhý set, jak už to bývá, byl daleko vyrovnanější a hlavně díky chybám v obraně se nás hosté bodově drželi. Další set 10:9 získali domácí. Třetí set se opět šlo bod za bod a tentokrát jsme 10:9 vyhráli my. Do druhé trojice jsme nasadili Quida, Lukáše a Milana. Tuto trojici jsme založili na dobré obraně a Milanově halové formě. Oba sety jsme shodně vyhráli 10:7. Vzhledem k velké marodce jsme šli do nepárové části trochu s obavou. To se bohužel naplnilo už ve třetí dvojce, kde Quido s Tomášem a střídajícím Kubou kladli odpor pouze v úvodu obou setů. Do singlu jsme nasadili Davida, který se pral statečně, ale velká kazivost mu nedovolila pomýšlet na slušný výsledek. Do první odvetné trojky šel opět Quido, Lukáš a Milan. První set jsme celý vedli, ale nepovedená koncovka přisoudila první set hostům. Druhý set jsme měli problém s přípravou útoku a domácí si vytvořili 3 bodový náskok, který si udrželi až do konce. Druhá odvetná trojice a Filip, Kuba a David. Filipovi se po celý první set dařilo bodovat, a když kluci přidali dobrou obranu, první set byl náš. Druhý set byl vyrovnaný a dospěl opět do stavu 9:9, kde Filip na dvakrát dokázal set strhnout výhru na naši stranu. Do první odvetné dvojky jsme nasadili Filipa a Davida. Kluci na rozdíl od domácích vyrobili v obou setech na útoku několik chyb a dali tak konečný výsledek zápasu 6:3 pro domácí.

Trenér LUKÁŠ NOVOTNÝ: "Vzhledem ke čtyřem chybějícím hráčům základní sestavy jsme nepodali vůbec špatný výkon. K bodovému zisku nám chyběla výhra v nepárové části. Výborně se chopil šance šestnáctiletý Boleloucký, který zahrál v druhé trojce velice dobře."

Datum a čas: 07.05.2017 14:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2017

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!