Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

TJ Spartak MSEM Přerov - MNK SILNICE GROUP Modřice B 1:5

K odvetnému zápasu play out jsme cestovali do Přerova.  Pro tento zápas jsme neměli k dispozici Lukáše Novotného, Milana Konupku a Tomáše Guldu. I když počasí nevypadalo nijak dobře, déšť nakonec ustal, hřiště domácích bylo v dobrém stavu, tak se toto klání mohlo odehrát venku.

Do první dvojice jsme nasadili Tomáše Svobodu a Honzu Hanuse. Tato dvojice spolu hraje velkou většinu utkání v nejvyšší dorostenecké soutěži, a proto jsou spolu dobře sehraní. Tato skutečnost se projevila v prvním setu, kdy si kluci vybudovali drobné vedení, a to bez větších problémů udrželi. V druhém setu se nám několikrát nepodařilo zformovat obranu a soupeř se dostal do vedení, kdy ani střídání Zdenka Zacha na blok nestačilo a soupeř vyhrál druhý set. Třetí set ale kluci zvládli, a tak jsme se ujali vedení 0:1.

V druhé dvojici nastoupil Filip Halva a David Burian. V prvním setu se klukům příliš nedařila mezihra a hostující Kočička zahrál velmi dobře na útoku. Ve druhém setu se ale kluci zvedli a jednoznačně soupeře porazili, když David přidal několik přímých bodů ze servisu. Třetí set hostující hráči několikrát zkazili svůj útok a kluci si svoji výhru již pohlídali. 0:2.

Do první trojice jsme nasadili nově složenou sestavu ve složení Honza Hanus, Kuba Spousta a Zdenek Zach. První set tato sestava začala velice slibně když zejména Honza vytloukal bloky hostujícího hráče. Několika nevynucenými chybami se utkání dostalo do stavu 9:9, kdy soupeř zachytil Honzův útok, který následně proměnil. Ve druhém setu měla tato sestava několik chyb v mezihře, a tak opět v koncovce setu prohrála. 1:2.

Do druhé trojice nastoupil Filip Halva, David Burian, Kuba Štěpánek. V první setu se klukům celkově moc nedařilo. Kočička hrál svoji chytrou hru a k tomu přidal několik bodových bloků a kluci tento setu prohráli. Druhý

a třetí set kluci svoji hru zlepšili na útoku i obraně a v koncovkách vyhráli. 1:3.

Na jedinou nepárovou disciplínu tohoto utkání šel Honza Hanus. Celé utkání byl Honza lepším hráčem. Výborně podával, a kromě menší pasáže několika zkažených míčů v pohodě zvítězil. 1:4.

Do odvetných trojic nastoupila naše druhá trojice. Kluci začali dobře, velmi se dařilo Filipovi na útoku, kterého podpořili kluci v poli. Za stavu 9:9 Filipa zablokoval hostující hráč a odražený míč trefil Filipa do ruky a tento set jsme prohráli. Druhý set nám vyšel mnohem lépe, kdy se nám podařila zvládnout zejména koncovka setu. Ve třetím setu trpělivou a přesnou hrou kluci vyhráli. 1:5.

JAKUB SPOUSTA, zástupce kapitána: "Jsme velice rádi, že jsme toto utkání zvládli. Utkání se odehrávalo v nepříliš vhodných teplotních podmínkách a bylo tedy těžké se na každé utkání udržet v provozní teplotě. Naše sestava byla také značně oslabena. Tento zápas se odehrál v přátelské atmosféře, protože celek z Přerova je velmi sympatický tým s kamarádským přístupem."

Datum a čas: 16.09.2017 14:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2017

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!