Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

TJ Sokol Zbečník - MNK SDS EXMOST Modřice B 1:6

Ke třetímu zápasu jsme vyjeli do Zbečníka a to už brzy ráno. Zápas se měl konat na venkovním antukovém kurtu, ale kvůli jeho špatnému stavu jsme se přesunuli do tělocvičny. V utkání nám chyběl Sypták a Gulda, který byl povolán do A týmu.

Naše první dvojice vstoupila do zápasu výborně.V prvním setu nedali soupeři šanci, avšak druhý set už byl mnohem vyrovnanější a soupeř nás v koncovce přetlačil. Ve třetí setu rozhodoval až poslední míč, který patřil našim hráčům. Naše druhá dvojice zvládla první sadu podobně jako první. Druhá sada byla sice vyrovnanější, ale i tak patřila našim hráčům. Naše první trojice nedala soupeři téměř šanci, což se o druhé říci už nedá. První set byl celý velice vyrovnaný a rozhodoval až poslední míč, ze kterého se tentokrát mohli radovat domácí. Ve druhém setu byl průběh podobný, nicméně se nám podařilo udělat dvou bodový náskok, který jsme udrželi až do konce. Třetí set byl bod za bod až do stavu 8:7 pro domácí, kdy jsme byli na útoku. Sporný balon k lajně však rozhodčí posoudil v náš neprospěch a to rozhodlo. Zbečník snížil na 1:3 Z nepárové části jsme měli trochu strach, jelikož se nám v ní v posledním zápase nedařilo, což ovšem dnes neplatilo. Vložená dvojice v podání Buriana a Zacha podala dobrý výkon a zvítězila ve dvou setech 8:10, 8:10. V singlu  se potkali dva hráči dorosteneckého věku. Hanus ve dvou setech přehrál Kábrta, když předvedl perfektní výkon a nedal mladému soupeři sebemenší šanci. V odvetné trojici se už výsledek převážně dohrával a jen jsme si pohlídali celkové vítězství 1:6.

Jan Hanus:

"Výsledek vypadá jednoznačně, ale zápas byl v některých částech vyrovnaný. Důležitá pro nás byla výhra v třetí dvojce, kde si kluci do dalších zápasů dokázali, že to půjde. A určitě singl, který soupeře zlomil. Vyzdvihl bych určitě týmový výkon, který je letos příkladný. Výborně nám šlape Halvova trojice, která je tuším stále neporažena. Rozhodčí zvládli zápas dobře."

 

Datum a čas: 30.04.2016 10:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2016

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!