Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

TJ Slavoj Český Brod - MNK SILNICE GROUP Modřice 6:1

Domácí už nemohli nic změnit na postavení v tabulce, za to my jsme měli šanci se dostat na třetí místo a vyhnout se tak Radomyšli ve čtvrtfinále. 

Domácí elitní tandem od prvního servisu dokonale využíval parametry kurtu a my jsme se až příliš trápili na příjmu. První set byl od naší dvojice velká bída. Vedení o dva míče v setu druhém vypadalo velmi nadějně, ale nebyl to ani výborný smečovaný servis Truce, který nás připravil o možnost jít do třetího dějství, nýbrž podání spodem s rotací ven z kurtu. O to je závěr setu smutnější, když si dva nejzkušenější hráči nedokážou poradit s průměrným servisem.

Druhý zápas dvojic při absenci Brennera rozehrál Kolouch s Jonasem. Tento zápas jsme potřebovali nutně vyhrát, pokud jsme chtěli pomýšlet na bodový zisk. První set jsme urvali v koncovce, ale druhý už si pohlídali domácí. Musel rozhodnout tie break a tam nepochopitelně selhal Jonas na útoku, i když měl třikrát výborně nahráno.

V zápase trojic už nám začalo být dost horko. Domácí slabší sestava nám kvantem chyb dávala šanci na výsledek, ale jakoby věděla, že jim stejně darujeme první set a to se taky stalo. Do druhého setu už vystřídal nevýrazného Bolelouckého Jonas. Sice jsme set dovedli do devítek, ale opět naivní hrou o zápas přišli.

Poslední šance na zvrat v utkání musel zařídit Bartoš proti Ungermannovi. Jenže jakoby zůstal hlavou ještě v předešlé prohrané trojce a první set šel jasně za domácím singlistou. V druhém setu se náš hráč rozpodával, méně chyboval a dovedl zápas do rozhodující sady. Za osmiček přišla definitivní pohroma pro celý vývoj utkání. Bartoš si přijmul lehký oblouček na tělo a z metru od saka poslal smeč do autu. Teď už jsme hráli pouze o dílčí bod, ale i ten by nám možná stačil na třetí místo v tabulce.

Jenže do odvetné trojice na naší straně už nebyla víra v nějaký lepší výkon. Zápas naše sestava trestuhodně odevzdala a my už jsme věděli, že třetí místo je pro nás utopie. Dále pak Truc s Ungermanemm předvedli tréninkové tempo proti naší oslabené sestavě a nám hrozil totální debakl. K němu však nedošlo i díky tomu, že trenér domácích poslal do závěrečné dvojice Růžičku.

Výsledky jednotlivých zápasů:

Truc, Ungermann - Bartoš, Boleloucký (Jurka) 2:0 (10:5,10:8)

Čech, Zavacký - Kolouch,Jonas (Čupera) 2:1 (8:10,10:6,10:6)

Ungermann,Zavacký,Růžička - Bartoš,Boleloucký,Kolouch (Jonas) 2:0 (10:8,10:9)

Ungermann - Bartoš 2:1 (10:7,7:10,10:8)

Truc,Čech,Jedlička - Bartoš,Boleloucký,Jurka 2:0 (10:6,10:7)

Truc,Ungermann (Jedlička) - Kolouch,Jonas (Čupera) 2:0 (10:8,10:3)

Zavacký,Růžička - Bartoš, Jurka 1:2 (7:10.10:9,9:10)

Komentář trenéra: Gratuluji soupeři, který podal velmi dobrý výkon. Já nejsem schopen hodnotit svůj tým, jelikož ve tři ráno běžně spím…Díky této nezodpovědnosti máme ve čtvrtfinále Radomyšl. Pokud nepřijde rapidní zlepšení, tak si dáme velmi dlouhý a zbytečný výlet. Výmluv už bylo dost a myslím, že je čas podívat se pravdě do očí. 

Čas utkání: 2:15 hod

Počet diváků: cca 20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum a čas: 23.06.2019 12:00
Napsal: Richard Laťák
Kategorie: Historie 2019

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!