Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

TJ MSEM Přerov - MNK SILNICE GROUP Modřice 0:7

1D-1D Pírek,Dreisaitl - Bartoš,Jonas   0:2 (2:10,5:10)

První zápas přinesl obrovské množství chyb na straně domácích a nic se nezměnilo ani v druhém setu. Podařilo se vyhnout Dreisaitlovi a nebylo co řešit.

                  

2D-2D Lolek,Pokorný-Boleloucký,Brenner   0:2 (4:10,8:10)

První set byli domácí prakticky bez příjmu. Boleloucký na razanci servisu neubral ani v druhém setu a celou dobu naše dvojice zápas kontrolovala.

 

1T-1T Dreisaitl,Lolek,Pírek-Bartoš,Boleloucký,Brenner   1:2 (5:10,10:5,9:10)

Obvykle až moc snadno vyhraný první set bývá na škodu a to se potvrdilo. Ztráta koncentrace znamenala, že se musí rozhodnout ve zkrácené sadě. Za devítek jsme zariskovali a nechali rozhodnout Bartoše z druhého kůlu. Těžký moment zvládl a připsali jsme třetí dílčí bod.

 

1S-1S Dreisaitl- Bartoš 0:2  (8:10,2:10)

Singl už mohl hodně napovědět, jestli se budou dělit body nebo ne. Domácí hráč měl zprvu navrch, ale postupem času získával náš loni bronzový singlista půdu pod nohama. V koncovce ještě přitvrdil servis a otočil kormidlo na svoji stranu. Druhý set byl pouhou formalitou.

 

2T-2TDreisaitl,Lolek,Uher-Boleloucký,Brenner,Jonas(Bartoš)   1:2 (10:9,8:10,8:10)

Zpackaná koncovka prvního setu nás málem stála celý zápas. Často se nevidí, že by tři příjmy po sobě šly do bloku. Z nadějného stavu o 4 míče se rázem stalo zbytečné drama. Domácí trio dokonale využilo náš výpadek a vyhrálo první set. V druhé sadě za stavu 8:4 pro domácí vystřídal Jonas nevýrazného Brennera. Změnili jsme rozestavění a už jsme bodovali jen my. Ovšem třetí set byl opět nervózní až do konce. Naštěstí jsme vyrobili méně chyb a za stavu 8:9 jsme zkusili hru bez bloku a Dreisaitl smečoval pouze do saka.

 

1D-2D Dreisaitl,Pírek - Boleloucký,Brenner   1:2 (5:10,10:9,9:10)

Domácí měli poslední šanci na získání aspoň bodu. Jenže první set se jim hrubě nevyvedl. Především Pírek si nedokázal poradit se servisem od Bolelouckého. Když už se zdálo, že se zápas v klidu dohraje, tak přišel kolaps. Od stavu 2:5 následovala šňůra pěti neproměněných útoků. Aby toho nebylo málo, tak za devítek se podařilo Brennerovi nahrát přímo do bloku, takže jsme se museli opět strachovat o výsledek. Ve zkrácené sadě za devítek rozhodl Boleloucký smečí na střed.

 

2D-1D Lolek,Uher - Bartoš,Jonas(Pešek)   0:2 (3:10,5:10)

Naše druhá dvojice zatím umí končit utkání v pohodovém tempu a ve velkém stylu. Soupeř neměl šanci.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentář trenéra: Spokojenost s 3 body do tabulky, ale o tomhle to tak úplně není. Naše první dvojice, která už má konkurovat nejlepším v BDL, má neustále problémy s mezihrou a zbytečně pouští soupeře do zápasu. V trojici musíme být trpěliví, protože vyladit sestavu bude trvat. Přerov prokázal zlepšení a nebyl kousek od bodu. Zatím nám každý soupeř ukázal naše nedostatky a já doufám, že se budeme zlepšovat a předvádět lepší výkony. Teď nás čeká těžký domácí trojboj a my budeme muset podat výkon na hranici našich možností.  

 

Čas utkání: 2:40hod

Počet diváků: cca 20

 
Datum a čas: 21.04.2019 12:00
Napsal: Richard Laťák
Kategorie: Historie 2019

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!