Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

TJ DYNAMO ČEZ České Budějovice A - MNK SILNICE GROUP Modřice B 3:6

V pátém kole jsme nastoupili k venkovnímu utkání 1. ligy proti Českým Budějovicím, které po loňském sestupu z extraligy spoléhají hlavně na mladé hráče. My jsme nastoupili oproti minulému týdnu bez Hanuse a T. Svobody, kteří zůstali v Modřicích s A-týmem. Domácím chyběl Višváder.

Do první dvojice nastoupil Halva s Burianem a od začátku si kluci vytvořili dvoubodový až tříbodový náskok, který drželi až do konce setu, díky klidu na útoku a dobré obraně. To stejné se odehrálo i v druhém setu a my jsme se snadno dostali do vedení – 0:1. Do druhé dvojice nastoupil Gulda T. a Konupka, začali jsme výborně a dobrou obranou i útokem jsme domácí v prvním setu jasně přehráli. Ve druhém setu domácí změnili taktiku, nám se přestalo dařit na útoku a v obraně jsme prakticky nic nechytili. Druhý set tak jasně ovládl soupeř. V rozhodujícím setu jsme si vytvořili, i když trošku rozpačitě dvoubodový náskok a udrželi jej až do konce – 0:2. První trojice ve složení Halva, Gulda, Štěpánek začala dobře, vedla o dva body, náskok udržovala, ale koncovka se jí nepovedla a domácí získali první set. To nás ovšem nakoplo k dobrému výkonu, druhý set jsme spolehlivě bodovali a v obraně jen těžko domácí hledali volné místo k bodování, což vedlo ke srovnání. Ve třetím setu jsme navázali na výkon z druhého setu, vytvořili jsme si dvoubodový náskok a udrželi jej do konce zkrácené sady – 0:3. Druhá trojice v sestavě Konupka, Spousta, Burian navázala na svá předchozí představení v minulých zápasech a s naprostým klidem a přehledem přehrála domácí – 0:4. Vypadalo to, že tentokrát k žádnému dramatu nedojde, ale bohužel naše třetí dvojka ve složení Zach, Svoboda M. a střídajícím Štěpánkem, těžce hledá v letošní sezóně pohodu, i když jsme protočili všechny tři hráče a hledali jsme vhodnou variantu, náš výkon vůbec nestačil na domácí dvojici – 1:4. Do singlu nastoupil Burian, který začal dobře, vedl o dva body. Domácí hráč hru srovnal, ale koncovku ovládl Burian.  Druhý set David dost chyboval, oproti bezchybně hrajícímu Žikešovi, takže se šlo do třetího setu, v něm ale náš hráč opět udělal několik chyb, pramenících z velice dobré hry domácího Žikeše a náš náskok byl už jen dvoubodový – 2:4. Když pak v odvetě naše dosud neporažená trojice Konupka, Spousta, Burian podlehla po trochu ospalém výkonu ve dvou setech první trojici domácích, kdy se nám příliš nedařilo bodovat, ani v obraně jsme nenašli dřívější pohodu a byli domácí na dostřel – 3:4. Naštěstí poté naše trojice ve složení Gulda, Halva, Štěpánek přehrála slabší trojici domácích v prvním setu a ve druhém i přes několik slabších chvilek v obraně nás opět posunula do dvoubodového trháku – 3:5. Naše první dvojice Gulda, Konupka, mohla utkání ukončit, v prvním setu jsme sice prohrávali 2:0, ale po zbytek střetnutí prvních dvojic jsme jasně dominovali, dovedli jsme tak toto utkání do vítězného konce a bereme důležité dva body do tabulky – 3:6.

Hráč MNK Modřice TOMÁŠ GULDA: "Do Českých Budějovic jsme odcestovali s cílem získat 2 body, to se nám podařilo, za což jsme velice rádi.  Za stavu 4:0 se nám nepovedla nepárová část utkání a poté jsme nezvládli následující zápas trojic. Zbytečně jsme povolili domácím vrátit se do utkání a zápas jsme si tak mírně zkomplikovali. Naštěstí se nám podařilo zkoncentrovat a zápas zvládnout. V dalších utkáních by se nám takové zaváhání mohlo vymstít."

Ryneš, Šafránek – Burian, Halva 0:2 (7:10, 8:10) – 0:1

Žikeš ml., Tůma – Gulda T., Konupka 1:2 (6:10, 10:5, 8:10) – 0:2

Šafránek, Tůma, Ryneš – Gulda T., Halva, Štěpánek 1:2 (10:8, 5:10, 8:10) – 0:3

Zrna, Žikeš ml., Bělík (Řežábek) – Spousta, Konupka, Burian (Svoboda M.) 0:2 (8:10, 5:10) – 0:4

Bělík, Zrna - Zach, Svoboda M. (Štěpánek) 2:0 (10:6, 10:5) – 1:4

Žikeš ml. – Burian 2:1 (8:10, 10:6, 10:8) – 2:4

Šafránek, Tůma, Ryneš - Spousta, Konupka, Burian 2:0 (10:8, 10:8) – 3:4

Zrna, Žikeš ml., Bělík (Řežábek, Musil T.) - Gulda T., Halva, Štěpánek 0:2 (4:10, 7:10) – 3:5

Ryneš, Šafránek - Gulda T., Konupka 0:2 (6:10, 5:10) – 3:6

Datum a čas: 28.04.2018 10:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2018

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!