Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

T.J. SOKOL I Prostějov - MNK SILNICE GROUP Modřice B 5:2

V posledním kole základní části se rozhodlo o naší účasti v play-off. Odcestovali jsme tedy ke čtvrtfinálovému zápasu do Prostějova. Kvůli nepříznivému počasí jsme odehráli zápas v malé tělocvičně. Ze základní sestavy nám chyběl Konupka, Šamalík a zraněný Halva.

Do zápasu prvních dvojic jsme nasadili sestavu Svoboda, Boleloucký. Při rozkopávání před zápasem byla vidět velká absence tréninků obou aktérů první dvojice. I Přesto hráli kluci velice dobře a v prvním setu vedli dokonce 7:4. Tento luxusní náskok se nám však nepodařilo udržet a prohráli jsme posledním možným míčem. Druhý set byl jasně v režii domácích. -1:0.

Do druhé dvojice nastoupil Pelikán, Gurtler. Oba sety byly identické. V malé hale se nám nedařilo v obraně a několika chybami na útoku jsme oba sety prohráli shodně 10:7. – 2:0.

Sestava naší první trojice Svoboda, Gurtler a Štěpánek nastoupila proti bratrům Pírkům s Robou. Kluci zahráli velice bojovný zápas. Největším rozdílem byla velká výšková převaha na bloku a rozvaha v koncovce třetího setu – 2:1.

Druhá trojice ve složení Pelikán, Bartoš, Boleloucký odehrála smolné utkání. Dobře hrající trojice hostů nám dělala velké problémy v obraně. První set jsme tak jednoznačně prohráli. Druhý set jasně ovládl náš tým, a tak musela rozhodovat zkrácená třetí sada. Tento set se nám podařilo dostat do koncovky 9:9, kde bohužel Bartoš pokazil servis. - 3:1.

V singlu změřili síly Bartoš a Roba. Kluci předváděli dlouhé výměny a velice bojovný nohejbal. Na výsledku se však projevila zkušenost a kvalita Roby. – 4:1.

Do odvetného utkání trojic nastoupila Pelikánova sestava. Naše trojice začala výborně. Ve druhém setu jsme v koncovce setu smolně prohráli. Třetí set byl jasně v naší režii, kdy jsme několika útoky přes střed soupeři nedali šanci. – 4:2.

Do další trojice šla neměnná sestava Gurtler, Svoboda, Štěpánek. V prvním setu vše fungovalo tak jak má. Nutno podotknout, že nám soupeř značně pomohl. Ve druhé setu jsme několik chybami v obraně prohráli. Ve třetím setu jsme za stavu 8:8 dvakrát pokazili útok a byl konec. – 5:2.

Trenér týmu JAKUB SPOUSTA: "Opět jsme odjeli na zápas v odlišné, oslabené sestavě. Absence tréninků a nesehranost sestav byl hlavní problém naší hry. Do celé letošní sezóny se zapojilo velké množství hráčů, což koresponduje s nesehraností jednotlivých sestav. Ani jedna sestava nebyla stabilní. Na několik zápasů jsme odjeli značně oslabení v nejmenším možném počtu. Někteří hráči nepřistoupili k letošnímu ročníku příliš zodpovědně. Jsem ale rád že se nám podařilo udržet 1. ligu a doufám, že příští sezóna bude o poznání lepší."

Výsledky jednotlivých zápasů:

Pírek La., Pírek Lu. (Valenta) – Svoboda, Boleloucký (Jonas) 2:0 (10:9, 10:4) – 1:0

Matkulčík, Roba – Gurtler, Pelikán 2:0 (10:7, 10:7) – 2:0

Pírek La., Pírek Lu., Roba – Svoboda, Štěpánek, Gurtler 1:2 (10:7, 8:10, 8:10) – 2:1

Matkulčík, Klaudy, Valenta – Pelikán, Boleloucký, Bartoš   2:1 (10:6, 3:10, 10:9) – 3:1

Roba – Bartoš   2:0 (10:5, 10:3) – 4:1

Pírek La., Pírek Lu., Roba – Pelikán, Boleloucký, Bartoš   1:2 (5:10, 10:9, 6:10) – 4:2

Matkulčík, Klaudy, Valenta – Svoboda, Štěpánek, Gurtler 2:1 (6:10, 10:8, 10:8) – 5:2

Datum a čas: 07.09.2019 14:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2019

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!