Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

SKN Žatec - MNK SILNICE GROUP Modřice B 5:0

Za krásného podzimního počasí jsme vyrazili na první barážové utkání o extraligu do chmelem proslulého Žatce. Domácí byli kompletní, my jsme nepřijeli ani s torzem sestavy. Z nejrůznějších důvodů chybělo až 6 hráčů, kteří pravidelně v sezoně hráli, a tak si premiéru odbyl dorostenec Jonas.

Do prvních dvojic jsme nasadili dorosteneckou dvojici Svoboda, Bartoš, aby kluci prověřili svoji formu před dorosteneckým superfinálem. Bohužel kluci měli obrovský problém s příjmem a mezihrou a ani střídání Bartoše za Jonase nepomohlo. Domácí se tak v tréninkovém tempu dostali do vedení. Do druhé dvojice jsme nasadili Halvu s Burianem. Cílem naší dvojice bylo vyrovnat. Jenže hned v úvodu si Burian při zákroku v poli otočil kotník a bohužel pro něj zápas skončil. Nahradil ho tedy Zach, ale my jakoby poznamenaní zraněním našeho hráče obě sady lehce ztratili. Jelikož jsme odcestovali v minimálním počtu hráčů na utkání, bylo jasné, že budeme muset jednu trojici skrečovat. Rozhodli jsme se tak, že pošleme do zápasu dorosteneckou trojici Svoboda, Jonas, Bartoš, opět s výhledem na jejich superfinále. Kluci však od začátku hořeli na příjmu a domácí vedli již 6:0. Vystřídali jsme tedy Zacha za Svobodu, a i když se hra trochu zlepšila, na domácí to nestačilo. Druhou trojici jsme tedy museli skrečovat a po krátké pauze následovalo utkání singlistů. Jelikož se zranil Burian, tak jsme museli nasadit Halvu. Ten neměl na domácího borce nárok a domácí tak mohli po hodině slavit první bod v sérii.

Zástupce kapitána FILIP HALVA: "K utkání jsme odcestovali v minimálním počtu hráčů a navíc se zranil hned v druhé dvojici Burian. Mrzí mě, že utkání přihlížela celkem slušná divácká kulisa a my nemohli být z různých důvodů, ať zranění, nemocí, či nechutí k tomuhle utkání být důstojným protivníkem. Možná by stálo za zvážení, upravit v tomhle směru řády soutěže. Protože, hrát baráž o soutěž, do které nemůžete postoupit, je přinejmenším podivné."

Datum a čas: 13.10.2018 14:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2018

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!