Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

SK Start Praha - MNK SILNICE GROUP Modřice B 6:3

Po letní pauze jsme odcestovali na Střelecký ostrov, kde jsme se utkali s týmem Startu.

Konupka, Halva, Gulda, Nováček, Novotný, Burian, Spousta, Zach

Pro zápas jsme neměli k dispozici Hanuse a Štěpánka.

Do první dvojice nastoupil Novotný a Konupka, proti Klabíkovi a nové posile Startu Ungermannovi.

První set jsme po celou dobu o bod vedli. V koncovce setu jsme neproměnili jeden útok a prohráli nejtěsnějším rozdílem. Druhý set jsme si dobrou obranou vytvořili dvoubodový náskok a ten udrželi až do konce. Třetí set byl po několika chybách domácích jasně v naší režii.

Do druhé dvojice nastoupil Gulda a Halva. Na prvním setu bylo vidět, že se kluci ještě na tréninku nepotkali a uhráli pouze 4 body. Druhý set jsme po celý set dotahovali ztrátu z úvodu setu. To se nám podařilo až při stavu 9:9. Poslední bod dali domácí. 1:1

Do první trojice jsme nastoupili v sestavě Konupka, Spousta, Novotný. V úvodu jsme si udělali náskok, který v průběhu setu domácí stáhli a za stavu 8:8 jsme domácím set dvěma chybami odevzdali. Druhý set byl bod za bod a opět jsme za stavu 8:8 udělali 2 chyby a domácím darovali i tento set. Do druhé trojice nastoupil Halva, Gulda a Nováček. První set byl naprosto vyrovnaný a opět jsme ho prohráli o jediný bod. Druhý a třetí set jsme zlepšili obranu a přípravu útoku a vyhráli shodně 10:7. Do třetí dvojice jsme poslali Buriana se Zachem.  Kluci se drželi jen v úvodu setu a množstvím chyb přisoudili první set domácím. Druhý set byl z naší strany podobný jako první. Zkusili jsme ještě vystřídat Zacha za Nováčka, ale potřebnou změnu stavu to nepřineslo. 3:2 Do singlu jsme nasadili Buriana. První set David hodně chyboval a jasně prohrál. Druhý set se zlepšil, přestal kazit a skóre dovedl až do stavu 9:9. Po třech výměnách se opět radovali domácí. Do první odvetné trojice nastoupil Gulda, Halva a Nováček.  V této trojici jsme nenašli recept na dobře hrající obranu domácích a prakticky bezchybný útok Ungermanna.  První set jsme prohráli jasně a druhý opět v koncovce setu. Do druhé odvetné trojice nastoupil Konupka, Spousta a Novotný. Po rozpačitém začátku, kdy nám domácí utekli na rozdíl 3 bodů, jsme naši hru zlepšili a i přes několik neproměněných útoků v koncovce, jsme set otočili. Druhý set už byl jasně v naší režii. Do první odvetné dvojice jsme poslali Guldu a Halvu. Kluci měli opět velký problém s mezihrou a vlastním útokem. První set patřil jasně domácím. Druhý set jsme začali špatně a na několik míčů vystřídali Halvu za Spoustu. Po návratu Halvy se naše hra výrazně zlepšila a dokonce jsme si vypracovali vedení 9:7. Dva naše neproměněné útoky znamenali konec setu a celého zápasu pro domácí.

Hrající trenér LUKÁŠ NOVOTNÝ: "Vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro domácí. Rozdílový hráč byl Ungermann."

Datum a čas: 20.08.2017 13:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2017

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!