Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

SK Start Praha - MNK SILNICE GROUP Modřice B 2:5

K prvnímu finálovému utkání jsme nastoupili v Praze, za slunečného počasí, s odhodláním odvézt si domů vedení v sérii. Ze sestavy nám chyběl z pracovních důvodů Zach.

První dvojice nezačala své utkání příliš dobře, problémy nám dělal hlavně dobrý servis Tůmy, dostali jsme se do dvoubodové ztráty, kterou jsme již nedokázali dotáhnout. Druhý set jsme začali lépe, v polovině setu jsme byli ještě o bod nad domácími, ale dvěma neproměněnými útoky jsme se odsoudili k neúspěchu i v druhém setu – 0:1. Druhá dvojice sice na začátku prvního setu neproměnila dva své útoky, poté ale domácí okamžitě dotáhla a dostala se do vedení, které už nepustila. Ve druhém setu se hrálo bod za bod do stavu 5:5, poté jsme domácí dvakrát chytili a v poklidu jsme srovnali stav utkání – 1:1. Naše první trojice začala oba sety třemi chybami, v prvním setu jsme ještě zabojovali o výsledek, ale neúspěšně. V setu druhém byli domácí jasně lepší – 2:1. Druhá trojice hrála s domácími vyrovnanou partii, kdy se nám povedlo za stavu 9:9 proměnit svůj útok. Druhý set byl podobný tomu prvnímu, bohužel zde se nám ale nepodařila koncovka a domácí srovnali. Ve třetím setu se nám povedl první servis, dostali jsme domácí pod tlak a dostali jsme se do vedení, které jsme poté navýšili až na stav 8:5, i když jsme poté dvakrát neuspěli a domácí výsledek korigovali, naše trojice však už žádné další zaváhání nepřipustila a opět jsme srovnali stav – 2:2. V singlu Hanus v prvním setu kraloval, dal dvě esa a domácímu Tůmovi povolil jen 3 body. Druhý set začal pro nás opět skvěle a náš singlista vedl o dva míče, bohužel pak přišly chybky v koncovce a Tůma vedl již 9:8, Hanus ale nekompromisní patou srovnal a poté jeho prudký servis nedokázal domácí hráč zpracovat – 2:3. První odvetná trojice byla v prvním setu jasně v naší režii. Ve druhém setu jsme neustále dotahovali dvoubodové manko, a i když jsme měli dostatek příležitostí, vždycky jsme se o nabídnutou možnost připravili drobnou chybičkou buď na útoku nebo v mezihře. Třetí set jsme odehráli naprosto bez chyby jak v poli, tak na útoku a domácí jsme jasně přehráli – 2:4 Druhou odvetnou trojici jsme měli po celou dobu utkání jasně pod kontrolou a v pohodovém tempu jsme si dokráčeli pro vítězství v utkání a vedení v sérii – 2:5.

Kapitán MNK Modřice TOMÁŠ GULDA: "Do Prahy jsme odjížděli s cílem užít si finále první ligy a pokusit se získat první bod v sérii, což se nám po týmovém výkonu povedlo. Příští sobotu uděláme maximum pro to abychom sérii doma ukončili."

Sachl, Tůma – Gulda, Halva (Burian) 2:0 (10:8, 10:8) – 1:0

Kaplan, Ungermann (Mareček) – Hanus, Konupka 0:2 (7:10, 8:10) – 1:1

Tůma, Ungermann, Bálek – Gulda, Halva, Hanus 2:0 (10:8, 10:4) – 2:1

Klabík, Pokorný, Mareček (Kaplan) – Konupka, Burian, Spousta 1:2 (9:10, 10:8, 8:10) – 2:2

Tůma – Hanus 0:2 (3:10, 9:10) – 2:3

Tůma, Ungermann, Bálek – Spousta, Burian, Konupka 1:2 (5:10, 10:7, 6:10) – 2:4

Klabík, Pokorný, Kaplan (Sachl) – Gulda, Hanus Halva 0:2 (8:10, 6:10) – 2:5

Diváků asi 50!

Datum a čas: 30.09.2018 13:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2018

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!