Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

NK CLIMAX Vsetín - MNK SILNICE GROUP Modřice 6:1

V druhém kole odvetných utkání jsme zavítali na půdu silného Vsetína, který si drží neporazitelnost a první místo v tabulce. Do utkání jsme vstoupili s povinností ukořistit alespoň jeden bod.

1D - 1D (2:1 - 10:6, 9:10, 10:6) Bílý, Andris- Boleloucký, Brenner

Do prvního deblu nastoupila dvojice ve složení Boleloucký, Brenner proti silné dvojici hostů. Od začátku nám dělala problém mezihra a nepřesnost v přípravě útoku. Druhý set dospěl až do devítek, kde bylo naše duo úspěšnější. Třetí set začal nepříznivě špatným příjmem z podání a následnými chybami v mezihře. Domácí si z těchto dvojic připsali první bod.

2D - 2D (2:1- 9:10, 10:7, 10:8) Majštiník, Málek - Bartoš, Jonas

Zápas druhých dvojic také rozhodl až třetí zkrácený set. První vyhraný set byl doprovázen chybami na obou stranách. Soupeř nám příliš pomáhal svými chyby na útoku a my na oplátku chybami v obraně. V druhém setu začalo trápení na příjmu u Jonase a domácím daroval set zadarmo a bez práce. Ve zkráceném setu si naše dvojice vytvořila náskok 8:5, který ovšem dokázala v zápětí ztratit. Po velice nešťastně odpískaném míči neudržel Bartoš nervy na uzdě a daroval soupeři druhý bod.

1T - 1T (2:0- 10:6, 10:5) Stařičný, Andris, Halašta - Boleloucký, Brenner, Jonas

Pro následující trojici jsme nechali mimo hru Bartoše, aby se dokázal plně koncentrovat na hru jednotlivců. Domácí začali  smečovaným servisem, který nám dělal největší potíž na příjmu. Následná razantní a chytrá hra Andrise na smeči přinesla jasný výsledek v obou setech.

1S - 1S (1:2 - 10:2, 9:10, 9:10) Bílý - Bartoš

První set byl plný chyb na útoku a darování mnoha bodů soupeři. Po jasném prvním setu se ovšem kapitán Bartoš nevzdal a vybojoval set druhý. S přesněním hry a zapojením soupeře do hry se vstupovalo opět do zkrácené sady. Zde náš singlista zvládl otočit stav z 9:7 a náš celek si konečně připsal první bod v utkání.

2T - 2T (2:1 - 3:10, 10:6, 10:8) Majštiník, Málek, Halašta - Bartoš, Boleloucký, Brenner (Jonas)

V prvním setu druhých trojic jsme plnili pokyny v obraně i na útoku a s velkou pomocí domácích jsme jej jasně ovládli. Jak už to tak ale bývá, po lehce vyhraném setu následuje velice těžký set. Domácí s chybami přestali a my s nimi začali. Díky obranným zákrokům Majštiníka a obětavosti celé trojice domácí průběh setu plně kontrolovali a opět se šlo do tiebreaku. V něm byla k vidění poměrně vyrovnaná hra, ale bohužel po tajmu za nadějného stavu 8:9 přišel od Bartoše zbytečně zkažený servis a domácí měli jisté již dva body do tabulky.

1D - 2D (2:1 - 8:10, 10:6, 10:6) Andris, Bílý (Stařičný) - Bartoš, Jonas

Před odvetnými dvojicemi se obrátilo počasí, zvedl se vítr a chvílemi pršelo. Domácí dvojice s tím měla velké problémy a hodně chybovala. Naše duo toho využilo a s nižší chybovostí ovládlo první sadu. Do druhého setu však naskočil Andris místo Stařičného a poslal zápas do zkráceného třetího setu. Třetí sadu od začátku poznamenávaly naše špatné příjmy Jonase a naivní hra na útoku. Domácí tedy ani nemuseli vyvinutou velké úsilí a připsali již pátý bod v utkání.

2D - 1D (2:0 - 10:9, 10:7) Majštiník, Halašta - Boleloucký, Brenner

Poslední šance na zisk bodu do tabulky přišla ve druhé odvetné dvojici. Na obou stranách přicházely v průběhu prvního setu nevynucené chyby a bod po bodu skóre dospělo až na devítky. V tu chvíli přišel bohužel další zkrat, když Boleloucký servis po lajně poslal do zámezí. V průběhu celé druhé sady si držela domácí dvojice náskok a s pomocí našich chyb získala i třetí bod do tabulky.

 

Trenér RICHARD LAŤÁK: "Vsetín předvedl velmi dobrý výkon. Jeho hlavní výhoda je široký kvalitní kádr a obrovské nasazení. Zatímco Bílý za devítek skočí při odehrání míče do sítě a pak z výšky na záda, tak Jonas se nerozběhne ani pro zkrácený míč na podávací čáru. Opět nás potkaly nesmyslné chyby v základních herních činnostech a nezvládnuté koncovky. Naše šance na play off poklesly na 5% a tak dostanou větší herní prostor hráči z lavičky."

 

Čas utkání: 2:45 hod

Počet diváků: cca 30

Datum a čas: 19.05.2019 10:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2019

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!