Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

MNK SILNICE GROUP Modřice - TJ SPARTAK MSEM Přerov 6:1

Po prvním utkání, které dopadlo naší jednoznačnou výhrou 7:0, nás ale čekal těžší oříšek, jelikož se hosté dostavili v plné sestavě.

1D-1D Bartoš,Svoboda(Jonas) - Dreiseitl,Lev   2:1 (10:4,8:10,10:9)

Hned první dvojice naznačila průběh celého utkání. Domácí duo první set odehrálo bez chyb a s přehledem ho vyhrálo. Druhý set měl ale opačný průběh. Kvůli chybám v obraně a následným špatným nahrávkám vystřídal Jonas Bartoše, ale ani to nepomohlo. Rozhodující set začal opět Bartoš se Svobodou a posledním možným míčem ho dotáhli do zdárného konce,                 

2D-2D Boleloucký,Brenner – Lolel,Pírek(Bláha)   2:0 (10:1,10:2)

Druhá dvojice vletěla do zápasu a rychle vedla. Hosté si nedokázali poradit se zaháněcím servisem, z čehož pramenily chyby v mezihře a na útoku. Ve druhém setu vystřídal Bláha, ale průběh to nezvrátilo.

1T-1T Bartoš,Svoboda,Jonas(Boleloucký) – Dreiseitl,Lolek,Lev  2:1 (10:3,9:10,10:8)

Jak už to tuto sezónu bývá, po vydařených prvních setech přichází trápení v setech druhých. Scénář se opakoval i v této trojici. Ve druhé sadě vystřídal na smeči Boleloucký Svobodu, což sice přineslo ovoce, ale posledním možným míčem set putoval hostům. Ve třetí sadě prokázala naše sestava více zkušeností a dokráčela k třetímu bodu.

1S-1S Bartoš – Bláha 2:0 (10:1,10:2)

Vzhledem k průběhu utkání hostující trenér do souboje jednotlivců poslal mladého Bláhu získat drahocenné zkušenosti. Zápas se odehrával až v exhibičním tempu a Bartoš zapsal čtvrtý bod.

2T-2T Jonas,Boleloucký,Brenner(Svoboda)-Dreiseitl,Pírek,Lev   0:2 (6:10,7:10)

Do druhé trojice nastoupila nezvyklá mladá sestava. V první sadě se dostala do vedení 6:1, ale svými chybami v mezihře a á následném útoku připustila hostující otočku na 6:10! Za stavu 5:7 ve druhém setu vystřídal Svoboda Jonase, ale rozjeté trio hostů již nedokázal zastavit.

1D-2DBartoš,Svoboda – Lolek,Pírek(Bláha)   2:0 (10:5,10:3)

Do prvního odvetného deblu jsme vstoupili zodpovědně, rychle jsme odskočili o několik bodů a první set vyhráli s rezervou. Hosté do druhého setu poslali Bláhu a průběh byl podobný tomu prvnímu.

2D-1D Boleloucký,Brenner – Dreiseitl,Lev   2:0 (10:7,10:6)

Poslední šanci na urvání jednoho bodu do tabulky měli hosté v druhé odvetné dvojici. Domácí měli navrch a v obou setech zodpovědným výkonem překvapení nepřipustili.

Komentář trenéra:Utkání skončilo sice jasným výsledkem, ale Přerov rozhodně nedal kůži lacino. Čekají nás ještě tři venkovní utkání, kde budeme chtít získat co nejvíc bodů k udržení prvního místa v tabulce.

Čas utkání: 2:30hod

Počet diváků: cca 30

 

 

 

 

 

Datum a čas: 13.05.2018 12:00
Napsal: Richard Laťák
Kategorie: Historie 2018

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!