Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

MNK SILNICE GROUP Modřice - NK Climax Vsetín 2:5

Počasí se umoudřilo a hrálo se tedy venku. Oba týmy nastoupily v plné síle.

 

1D-1D Boleloucký,Brenner – Bílý,Halašta   2:1 (8:10,10:8,10:8)

V prvním setu se naše dvojice držela do sedmiček. Pak přišly dvě chyby na útoku a následně Halašta povedeným úderem ukázal, že vsetínská papírově slabší dvojka nebude snadný soupeř. V druhém setu se začalo dařit chytat útoky hostů a koncovka tentokrát patřila nám. V rozhodujícím dějství šel soupeř do dvoubodového vedení. Po tajmu se naše sestava zkoncentrovala natolik, že nedovolila hostům už vůbec zabodovat a zkušeně dovedla zápas k výhře.                

2D-2DBartoš,Jonas(Pešek) – Andris,Majštiník   0:2   (7:10,8:10)

V tomto zápase se čekal rychlejší průběh, ale jedna z nejlepších dvojek celé soutěže dlouho nemohla najít správný rytmus. Velká škoda vedení 5:2 v prvním setu, protože do té doby naše předvedená hra byla na vysoké úrovni. Bohužel v koncovce už naše dvojce nenašla potřebnou odvahu. Druhý set jsme pouze dotahovali a zkušenější hosté vyrovnali skóre utkání.

1T-1TBartoš,Boleloucký,Brenner-Bílý,Majštiník,Andris   1:2 (5:10,10:8,8:10)

Ve hře trojic bychom nejraději zapomněli na první set. Bez mezihry se nedá zabodovat a navíc hosté zkušeně bránili ve třech vzadu. Do druhého setu jsme zjednodušili hru a smečoval pouze Brenner. Najednou vše fungovalo a vedli jsme 9:4 a nebýt ztráty koncentrace, mohl to být debakl. Třetí set byl klíčový pro celé utkání a bohužel jsme začali předvádět stejně strašnou mezihru jako v setu prvním. Proti tak výbornému soupeři se chyby neodpouští a Vsetín si zkušeně pohlídal závěr.

1S-1S Bartoš - Bílý 0:2 (3:10,6:10)

Singl těchto dvou hráčů bývá maximálně vyrovnaný, jenže tentokrát bylo všechno jinak. Vsetínský hráč ovládl velmi jistě oba sety a bylo poznat, kdo si nese větší klid z trojic.

2T-2TBoleloucký,Brenner,Jonas(Bartoš,Pešek)-Dvořák,Andris,Majštiník  

 0:2   (3:10,6:10)

Pouhých 9 bodů uhraných za celý zápas bylo zklamáním dne. Hlavně nám hosté ukázali naši největší slabinu a to je až žákovská obrana i průměrných úderů. Letos jsme ještě trojici nevyhráli a bude nám dlouho trvat, než si vše sedne.

1D-2DBoleloucký,Brenner-Andris,Majštiník   1:2   (10:7,5:10,5:10)

Zachránit alespoň bod mohla naše elitní dvojice. První set nabídl kvalitní nohejbal a v koncovce jsme měli navrch. Pak ovšem přišel set druhý a jasná dominance hostů. V rozhodujícím setu jsme nedali ani bod. Ve dvojce z pěti příjmů nedat bod je trestuhodné.

2D-1DBartoš,Jonas – Bílý, Halašta  2:0   (10:6,10:5)

Druhá šance zachránit skóre už naštěstí vyšla. Bartoš s Jonasem předvedli nejlepší výkon dne. Pokud dokážou zopakovat tento výkon, tak budou jistě nepříjemným soupeřem pro kohokoliv.

Komentář trenéra: Vsetín má letos opět nabitý kádr, který nekompromisně trestá chyby. Hlavně ve hře trojic mají na úrovni dorostu neskutečnou obranu. My se musíme ale zaměřit hlavně na sebe a nedělat žákovské chyby, které nás stojí body do tabulky. Každá taková prohra, která nám ukáže nedostatky v naší hře, je pro dorostence lepší, než jasná výhra za 3 body. Takže my budeme trpěliví a zlepšení určitě přijde.

Čas utkání: 2:50 hod

Počet diváků: cca 30

 

 

 

Datum a čas: 14.04.2019 12:00
Napsal: Richard Laťák
Kategorie: Historie 2019

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!