Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

MNK SILNICE GROUP Modřice B - TJ Sokol I Prostějov 6:1

K dalšímu domácímu utkání jsme nastoupili proti soupeři z Prostějova. Po dvou těsných prohrách jsme měli cíl zase naplno bodovat. Ze základní sestavy nám chyběl Tomáš Gurtler a Kuba Štěpánek.

 

Do zápasu prvních dvojic jsme nasadili sestavu Gulda, Konupka. Kluci až na začátek prvního setu, kdy jim trvalo dostat se do hry, odehráli utkání ve velké pohodě a soupeře jednoznačně porazili ve dvou setech. -1:0.

Do druhé dvojice nastoupil Burian a Halva. Celé dva sety naši hru doprovázela špatná mezihra. Kdy jsme chybovali na příjmu a nahrávce. I přes mnoho chyb se první set rozhodoval za stavu 9:9. Ve druhém setu jsme sice zpřesnili hru, ani to však na soupeře nestačilo. – 1:1.

Sestava naší první trojice Halva, Gulda a dorostenec Boleloucký nastoupila proti Klaudymu, Deutschovi a Jordovi. Kluci až na pár nepřesností v pohodě vyhráli ve dvou setech. – 2:1.

Druhá trojice ve složení Spousta, Burian a Konupka odehrála utkání plné chyb. Dobře hrající trojice hostů nám dělala velké problémy v obraně. Naštěstí jsme ale zvládli koncovku setu po dlouhé výměně. Druhý set jasně ovládl soupeř, a tak musela rozhodovat zkrácená třetí sada. Tento set se nám podařilo dobrou obranou a efektivním zakončením vyhrát. - 3:1.

Do třetí dvojice nastoupil Zach a Hanus. V tomto složení naše dvojice předvedla bezchybnou hru a doslova přejela soupeře ve dvou setech. – 4:1.

V singlu změřili síly Hanus a Roba. Tito dva talentovaní hráči spolu odehráli už několik utkání. Podle mě bylo utkání singlistů nejhezčím zápasem dne. Kluci předváděli dlouhé výměny a velice bojovný nohejbal. První set vyhrál Honza Hanus, druhý set zase Roba v koncovce setu. Ve třetím zkráceném setu byl ale náš singlista lepší a přípsal nám 5 bod v utkání. – 5:1.

Do odvetného utkání trojic nastoupila Halvova sestava. Naše trojice začala výborně. Tomáš Gulda donutil několika dobrými servisy chybovat Matkulčika na příjmu a od té doby se hra hostů absolutně rozsypala, a tak naši borci vyhrály ve dvou setech. – 6:1.

Trenér JAKUB SPOUSTA: "Jsem velice rád, že se nám podařilo toto utkání zvládnout. Po dvou těsných prohrách jsme zase naplno bodovali a přiblížili jsme se zase blíže play off. Soupeř působil místy odevzdaně a my jsme utkání v poklidném tempu zvládli a nepřipustili žádné drama asi poprvé v sezóně."

Výsledky jednotlivých zápasů:

Roba, Klaudy – Konupka, Gulda 0:2 (10:7, 10:5) – 1:0

Matkulčík, Valenta – Burian, Halva 2:0 (10:9, 10:8) – 1:1

Klaudy, Deutsch, Jorda – Gulda, Halva, Boleloucký 0:2 (6:10, 8:10) – 2:1

Matkulčík, Roba, Valenta – Konupka, Spousta, Burian   1:2 (10:9, 3:10, 10:8) – 3:1

Jorda, Deutsch – Zach, Hanus   0:2 (4:10, 2:10) – 4:1

Roba – Hanus   1:2 (10:5, 9:10, 10:7) – 5:1

Matkulčík, Roba, Valenta –Halva, Gulda, Boleloucký 0:2 (6:10, 4:10) – 6:1

Diváků asi 10.

Datum a čas: 12.05.2018 10:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2018

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!