Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

MNK SILNICE GROUP Modřice B - TJ Avia Čakovice B

V 4. kole jsme nastoupili k dalšímu domácímu utkání proti rezervě Čakovic. Jednalo se tak o předkrm odpoledního zápasu extraligových mužstev. Nastoupili jsme pouze v 6 lidech, když kvůli různým skutečnostem chyběli Bartoš, Boleloucký, Konupka, Gulda a Hanus.

První nově složená dvojice se vždy držela se soupeřem do půlky setu, v koncovkách se ale projevila nesehranost naší sestavy a Čakovičtí se tak dostali do vedení 0:1. V druhé dvojici jsme museli improvizovat a nasadit dva ortodoxní blokaře. Bohužel ani tato dvojice se nepovedla. Špatný příjem nás nepustil do útočné hry, a i když jsme ze začátku druhého setu smečovaným servisem nadělali hostům problémy, tak si zápas ve dvou setech pohlídali. První trojice měla za úkol zastavit nápor Čakovic, v sehrané trojici došlo jen k výměně smečařů, Hicla za Konupku. I zde byl zapas vyrovnaný jen do půlky setu, kdy především hostující smečař hrál velmi dobře. Výsledkem tak byla pohodová výhra a navýšeni stavu utkaní na 0:3. Druhá naše trojice musela opět improvizovat, a i zde se na jedné půlce setkali dva blokaři. Zápas byl velice vyrovnaný, kdy první set šel za námi, abychom následně druhy ztratili. Ve zkrácené sadě prokázali pevnější nervy hosté a ujali se už vysokého vedení 0:4. Před nepárovou části tak na nás čekal nelehký úkol, dostat se zpátky do zápasu. Naše vložena dvojice, tentokrát utvořena dvěma nahrávači se srdnatě prala s hostující sestavou, bohužel posledním možným míčem padla, kdy náš útok skončil v zamezí. Stejně jako před týdnem nám tak hrozil neoblíbeny “kanár”. Bylo tedy na našem singlistovi, aby jej nepřipustil. Ze začátku měl náš borec mírné problémy s netradiční hrou soupeře, naštěstí se ale mohl opřít o dobrý smečovaný servis a po vyrovnaném prvním setu soupeře ve druhém rozstřílel. První odvetná trojice chtěla navázat na singl a také se jim to povedlo. Kdy po dobrém výkonu urvala ve třech setech druhý bod a naděje alespoň na remízu stále žila. Tuhle naději však v následující trojici rozstřílel hostující hráč, který do čeho kopl, to skončilo tak zvanou “koulí” a naše frustrovaná trojice nekladla větší odpor. Hosté tak po třech hodinách mohli slavit a v souboji dvou rezerv byli úspěšnější.

Hicl, Gurtler – Macurek, Schneider (8:10, 7:10) 0:1

Halva, Brenner – Sadílek, Ungermann (3:10, 6:10) 0:2

Gurtler, Hicl, Spousta – Macurek, Kopáček, Nováček (9:10, 10:8, 10:8) 0:3

Halva, Brenner, Štěpánek – Sadílek, Vacek, Ungermann (8:10, 7:10) 0:4

Štěpánek, Spousta – Kopáček, Vacek (Nováček) (8:10, 10:9, 9:10) 0:5

Halva – Nováček (10:9, 10:5) 1:5

Gurtler, Hicl, Spousta – Sadílek, Vacek, Ungermann (7:10, 10:9, 10:7) 2:5

Halva, Brenner, Štěpánek – Macurek, Kopáček, Nováček (2:10, 3:10) 2:6

Kapitán FILIP HALVA: "V zapase jsme chtěli získat nějaké body, bohužel se nám tato vize začala rozpadat již před utkáním, kdy nám vypadnuli dva hráči základní sestavy. Tyto změny se uskutečnili den před utkáním. I tak jsme nic nevzdávali, bohužel jsme začali bojovat příliš pozdě na to, abychom obrali Čakovice o body. Na straně hostů zahrál dobrý zápas Tomáš Macurek."

Datum a čas: 27.04.2019 10:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2019

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!