Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

MNK SDS EXMOST Modřice

K prvnímu podzimnímu zápasu jsme přivítali tým Dynína, který nás na jaře docela potrápil.

Zápas se hrál za slunečného a větrného počasí. Tentokrát jsme se museli obejít bez Hanuse, který šetřil síly na nedělní republiku v singlu.

Do první dvojice jsme nasadili Tomáše a Filipa. Od úvodu si vypracovali dvoubodový náskok, který si drželi až do poloviny setu. Špatnou přípravou útoku a někdy i zakončením jsme soupeře nechali srovnat a dokonce jsme ho pustili i do dvoubodového vedení.  Soupeř už si vedení pohlídal a vyhrál první set. Po již tradičně slabém prvním setu jsme zabrali, začali jsme proměňovat útoky a několikrát soupeře chytili. Jasně vyhraný druhý set nám přinesl klid i do toho třetího a i ten jsme strhli na svoji stranu. Do druhé dvojice nastoupil Lukáš s Milanem. Úvod byl vyrovnaný hlavně proto, že jsme nedokázali proměnit ani jeden ze 3 chycených. V druhé půlce setu jsme dokonce dvěma špatnými příjmy pustili hosty do vedení. Koncovku jsme zvládli a set strhli na naši stranu. Druhý set byl již jasně v naší režii a po dvojicích jsme vedli 2:0.  Do první trojice jsme nastoupili s Filipem, Tomášem a Davidem. Kluci zahráli velice dobře a soupeře nepustili naprosto k ničemu a za oba sety jsme soupeři povolili pouze šest bodů. Do druhé trojice nastoupil Milan, Kuba a Lukáš. Tahle trojice probíhala podobně jako ta první a tentokrát jsme soupeři povolili pouze 9 bodů. Do třetí dvojice nastoupil David a Zdenek. V úvodu prvního setu jsme hráli dobře proměnili několik svých útoků a soupeř ty svoje buď neproměnil nebo je pokazil. Bohužel nastavený standart kluci neudrželi a soupeře svými chybami opět pustili do hry. Nám se přestalo dařit proměňovat svůj útok a šňůrou 5 bodů hostů jsme set ztratili. Druhý set hodně ovlivnil silný vítr, ze kterého začali být  hosté bezradní a vyhráli jsme 10:1. Do třetího setu jsme si ponechali výhodnější stranu bohužel tento tah nám úplně nevyšel. Hosté se s větrem vyrovnali daleko lépe než v setu druhém a naopak my se nebyli schopni prosadit. Prohraný třetí set znamenal snížení hostů na 4:1. Do singlu jsme poslali Davida s vědomím, že bude hrát 3 zápasy po sobě, ale je to mladý kluk, tak se s tím musel popasovat. David začal dobře, nutil hostujícího hráče k chybám a vypracoval si několikabodový. Ve druhé polovině setu se protihráč zlepšil a naopak začal kazit David.  Následně se zase zlepšil David a set dotáhl do vítězného konce. Druhý set byl vyrovnaný a nikdo neodskočil více než o bod. Ke konci setu jako by z Davida konečně opadla nervozita a smečovaným servisem získal rozhodující náskok. 5:1 Do odvetné trojice nastoupili opět Filip, Tomáš a David. Ve trojicích byl dneska nevětší rozdíl, nebál bych se říct i dvou tříd. Jediná komplikace vznikla, když jsme po čtyřbodovém vedení začali hrát na krásu místo na body a soupeře nechali dotáhnout až na 8:9. Set jsme zvládli a ve druhém setu už jsme o vítězi nenechali žádné pochybnosti.

Trenér týmu LUKÁŠ NOVOTNÝ: "Zápas rozhodli vyhrané první dvojice. Definitivní odpor hostu zlomily trojice, ve kterých dali hosté pouhých 15 bodů. Druhou polovinu zápasu už odevzdaný soupeř dohrával spíše z povinnosti. Teď nás čekají dva velice důležité zápasy, kde budeme muset předvést daleko lepší výkon."

 

 

Datum a čas: 27.08.2016 10:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2016

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!