Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

MČR v singlu 2019

Muži:

Po dlouhé době znělo areálem, ve kterém se hrálo mistrovství republiky jednotlivců mužů, pořádné fandění. V Čelákovicích se ujali pořadatelské úlohy se ctí. Pár drobných nedostatků se dá jistě odpustit, zejména s ohledem na fakt, že kromě mužské kategorie zde o titul bojovali i ženy, dorostenci a starší žáci. Organizátory mohla těšit nejen zvládnutá akce, ale i její sportovní výsledek. V hlavní kategorii se na nejvyšší stupínek postavila místní singlová jednička Michal Kolenský, který ve finále, i s přispěním letního žáru, zdolal vsetínského Ladislava Stupáka. O bronz si to rozdala dvě překvapení dne, prostějovský Roba a českobrodský Janík.

Více v článku na NOHECMAGAZÍNU ZDE

Ženy:

Součástí velkého sobotního singlového leporela byly v Čelákovicích i ženské souboje jednotlivkyň. Svou kvalitou se v konkurenci dalších tří kategorií neztratily, i když svým pojetím nijak nepřekvapily. Vyplatila se spíš trpělivost, dobré pole a úderová jistota, což byla doména především vítězné Anety Fojtíkové. Vršovická hráčka ovládla tuto disciplínu potřetí za sebou. Osvěžením byla účast maďarské reprezentantky Körösi-Pál z Útěchova a Rumunky Neag startující v barvách Jizerního Vtelna.

Více v článku na NOHECMAGAZÍNU ZDE

Dorost:

Pokud by nastoupil Zdeněk Kalous, nejspíš by se zápolilo jen o druhou příčku. Čakovický supertalent však o víkendu v Čelákovicích neobhajoval titul ani mezi muži, loňský mistr Kovařík zase do této věkové kategorie už nepatří, a tak bylo pole favoritů 21. BOTAS MČR dorostu v singlu poměrně široké. Ambice na cenné kovy mohla mít asi desítka hráčů. Všem nakonec vypálil rybník Dominik Veselý z Holic, který ve finále udolal na divokou kartu hrajícího rumunského singlistu Marka Bence v barvách Jizerního Vtelna.

Více v článku na NOHECMAGAZÍNU ZDE

Starší žáci:

Jedna ze čtyř medailových sad byla na čelákovickém singlovém šampionátu připravena i pro starší žáky. Karty zde byly rozdány poměrně jasně a okruh aspirantů na cenné kovy úzký. Předpoklady se naplnily do puntíku. Po vítězství ve dvojicích i trojicích zkompletoval letošní zlatou sbírku favorizovaný Lukáš Tolar ze Stříbra, jemuž v repríze loňského finále zdatně sekundoval Ondřej Fries z Pekla. Bronz si odvezl modřický Patrik Kolouch.

Více v článku na NOHECMAGAZÍNU ZDE

Datum a čas: 29.06.2019 08:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2019

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!