Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

TJ Dynamo České Budějovice - MNK SILNICE GROUP Modřice 2:4 - 1. Finále

1D-1D Višvader,Musil L. – Bartoš,Boleloucký 2:1 (8:10,10:8,10:6)

Výborný vstup do utkání vyšel naši dvojici a koncovka setu patřila nám. Velká škoda dvou taktických chyb v setu druhém, které pustily do hry domácího tahouna Višvadera. V tie breaku byli jasně lepší domácí a získali první dílčí vítězství.

 

2D-2D Tůma,Žikeš – Hanus,Svoboda 2:0 (10:6,10:9)  

Naše papírově silnější dvojice bohužel nenavázala na velmi dobrý výkon z Prostějova a první set darovala domácím. V druhém dějství se hra vyrovnala, ale za devítek se nepodařilo zabodovat z druhé a domácí trestali.

 

1T-1T Musil T.,Višvader,Tůma(Musil L.) - Hanus,Bartoš,Svoboda 0:2  (5:10,3:10)

Neumím si to moc vysvětlit, ale asi nejlépe se nám hraje, když jsme pod tlakem. Jak jinak si vysvětlit až exhibiční výkon naší sestavy. Hanus do čeho kopnul, tak byl bod. Na bloku jistý Svoboda a v poli bezchybný Bartoš. Tohle trio    podalo spolehlivý výkon a byl to první impulz pro obrat v utkání.

 

1S-1S Višvader - Hanus 0:2 (5:10,7:10)

Souboj dvou nejlepších singlistů soutěže nabídl kvalitní podívanou, ale přeci jen měl více ze hry Hanus. V obou setech zabral v pravý okamžik a domácí borec koncovky nezvládl a rázem bylo utkání srovnané.

 

2T-2TŽikeš,Višvader,Musil L. - Hanus,Boleloucký,Svoboda   0:2   (6:10,7:10)

Na domácí padla deka z promrhaného vedení a nebýt našich hrubých chyb v poli v prvním setu, tak by byl rozdíl skóre vyšší.  Diváci začali v druhém setu mohutně povzbuzovat a hra se rychle vyrovnala. Naše sestava se nenechala rozhodit a zápas zvládla velmi zkušeně.

 

1D-2D Višvader,Musil L. – Hanus,Svoboda 1:2 (10:5,5:10,9:10)

Zápas dvojek byl plný zvratů až do konce. První set se trápil Svoboda na příjmu a nepomohlo ani střídání. Ve druhém setu se hráči prohodili na příjem a Hanus začal z této výhody profitovat a všichni čekali, co se bude dít v tie breaku.Za stavu 8:7 domácí nepoměnili dva útoky a to byl klíčový moment celého utkání. Potom jsme změnili obranu, chytli Musila a strhli vedení na naši stranu. Za devítek si Hanus dokázal vzít příjem a patou kolem bloku rozhodl o tom, že příští neděli máme první šanci na velký úspěch.

 

Komentář trenéra: 

Finále jsem očekával velmi vyrovnané a to se potvrdilo. Za stavu 2:0 pro domácí jsem si vzpomněl na loňské finále se Zbečníkem, kde jsme také prohráli úvodní debly. Zůstali jsme trpěliví a věřili v obrat. Tento tým má obrovskou vůli po vítězství a nikdy se nevzdává. Odveta bude stejně napínavá a my uděláme maximum pro to, abychom po roce opět zvedli pohár.

 

Počet diváků: cca 30

Čas utkání: 2:15 hod

Datum a čas: 08.10.2017 12:00
Napsal: Richard Laťák
Kategorie: Historie 2017

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!