Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

MNK SILNICE GROUP Modřice - TJ SLAVOJ Český Brod 3:4

Repríza loňského finále…

Hosté přijeli v nabité sestavě i s Kalousem, nám chyběl nemocný Pešek.

1D-1D Bartoš,Brenner – Kalous,Čech(Zavacký)   2:1 (10:4,8:10,10:7)

Letos poprvé jsme změnili sestavy dvojic a nečekaně kladně se změna projevila hned na úvod utkání. Naše sestava se nezalekla mistrů republiky a první set bez problému ovládla. Do druhého setu střídal Zavacký a začal rozdávat své technické údery, které se nám nepodařilo chytat. Rozhodnout musel třetí set. Vytvořili jsme si náskok tří bodů a trošku překvapivě snadno získali koncovku. Je potřeba podotknout, že se nám podařilo zcela vyřadit Kalouse především výborným servisem.

2D-2D Boleloucký,Jonas – Truc,Ungermann    0:2 (8:10,9:10)

Zápas druhých dvojic jsme opět začali velmi dobře a vedli o dva míče. Pak jsme vyrobili zbytečné chyby a pustili hosty do hry. Opět se ukázalo, že bez příjmu se celý set vyhrát nedá. Druhý set změnu nepřinesl a i když se prohrály až devítky, tak hosté měli víceméně celý zápas pod kontrolou.

1T-1T Bartoš,Boleloucký,Brenner(Kolouch)-Kalous,Truc,Čech    0:2   (7:10,7:10)

Do půlky obou setů by se dalo říct, že to byla vyrovnaná bitva. Pak už si vzal slovo Kalous a zkušeně získal převahu na svoji stranu. Bohužel na této úrovni a proti takové trojici už nestačí chycené útoky přijmout jen tak někam. Všechny příjmy musí být do dvou metrů od sítě, což je zatím pro naše hráče takové menší sci-fi.

 1S-1S Bartoš - Zavacký   2:1   (10:9,8:10,10:8)

Maximálně vyrovnaný singl musel podstoupit Bartoš. Zavacký předváděl velmi slušný výkon a při vedení o 4 míče se už asi viděl v druhém setu. Jenže náš singlista už něco odehrál a začal hrát trpělivě. Naproti tomu  Zavacký chtěl rychle set ukončit a přicházely chyby. Tou poslední set prohrál. Kdo by čekal, že druhý set už bude pouhá formalita, tak se mýlil. Zavacký opět podával výborný výkon a pokud si kvalitně přijmul, tak jeho zakončení bylo nekompromisní. Takže se šlo do tie breaku a tam se projevila větší zkušenost našeho hráče, který byl opět trpělivý a podal celkově solidní výkon.

2T-2T Bartoš,Boleloucký,Jonas-Truc,Ungermann,Zavacký   2:1   (9:10,10:7,10:5)

Hostující trenér nechal odpočívat Kalouse a nám se otevřela šance na obrat v utkání. V prvním setu jsme ji ještě nevyužili, především díky hrubé chybě za devítek. Druhý set už patřil nám, když především Boleloucký letos poprvé táhl trojici. Ve třetím setu hosté předvedli kombinaci hrubých chyb v mezihře a darovali nám vítězství.

1D-2D Bartoš,Brenner(Kolouch)-Truc,Ungermann   0:2   (2:10,8:10)

Naše dvojice šla do zápasu s cílem vyhrát a ukořistit dva body do tabulky. První set ale ukázal, kdo hraje pravidelně ligové soutěže. Získané pouhé dva body mluví za vše. V koncovce druhé sady si to hosté opět zkušeně pohlídali. Za zmínku stojí mizivá úspěšnost obrany.

2D-1D Boleloucký,Jonas-Kalous,Čech   0:2   (6:10,7:10)

Plán zněl jasně, Kalous se nesmí dostat do hry…První dvě zakončení do Kalouse bylo výsměchem. Jonas se trápil celý den s příjmem a místo toho, aby aspoň zahrál takticky do Čecha, tak daroval body hostům. Ke špatnému příjmu se připojil i Boleloucký a k tomu všemu se ještě rozehrál Čech. Nebylo co řešit a nebýt nemocného Peška, tak by tato dvojice spolu nedohrála.

Komentář trenéra: Výsledek vypadá vyrovnaně, ale hosté měli utkání pod kontrolou. Prokázali větší zkušenost a zaslouženě vyhráli. Náš výkon byl jako na houpačce, když dokážeme porazit ve dvojce mistry republiky a pak následně předvedeme výkon na úrovni žáků. Sice pravidelně získáváme body do tabulky, ale pokud neporazíme v příštím kole Zbečník, tak jsme na 80% mimo play off.

Počet diváků: cca 20

Čas utkání: 2:35hod

 

Datum a čas: 05.05.2019 12:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2019

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!