Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Modřická nohejbalová rodina se rozrostla o dalšího člena!

Modřická nohejbalová rodina se rozrostla o dalšího člena!

S obrovskou radostí si dovoluji všem členům klubu i jejich příznivcům oznámit, že naše skvělá modřická nohejbalová rodina se dnešním dnem rozrostla o dalšího člena. Kdo by si myslel, že se narodil někomu z hráčů další budoucí mistr světa tak se tentokrát mýlí.  Tohle není vůbec žádný drobeček!

Náš klub si díky mnohaleté štědrosti sponzorů a zodpovědném finančnímu hospodaření v minulých letech mohl splnit sen, který už od samého začátku možná zprvu jen nesměle měl. A to pořídit si vlastní klubové vozidlo.

Dne 24.3.2021 byl vedle krásné Městské haly Modřice zaparkován neméně krásný VOLKSWAGEN TRANSPORTER v úpravě pro 9 osob!

Ve spolupráci s jedním ze sponzorů vznikl, po konzultacích s vedením klubu i předními hráči, vizuál polepu, který náš vůz bezpečně odliší od všech podobných vozů na D1 i jiných komunikacích.  Kromě našeho mateřského města Modřice jsou na vozidle znaky klubu, poháry s odkazem na námi dosažené největší úspěchy, ale jsou zde i některé klubové legendy. Samozřejmě, že bychom mohli vést diskuzi, že se někdo opomenul, ale „Tréňa“ tam být skromně nechtěl a místa prostě není dost na všechny. Navíc jsme díky nemožnosti sportovat museli vyjít dostupných snímků z minulosti. Jen Radeček si objednal speciální focení, které trvalo déle než focení modelky na titulní stranu časopisu Playboy ?. Nicméně uznejte, že „modřický Jarda Jágr“ si toto, za jím odehraných všech 11 titulů, určitě zaslouží.  A sami můžete  posoudit, že výsledné dílo se povedlo.

!

A nyní bychom rádi dali možnost naší klubové základně i všem příznivcům, aby se i oni mohli osobně podílet na této akci.

Vedení klubu vypisuje dvoukolovou veřejnou soutěž na získání titulu „Kmotr klubového vozidla“.

Do 9.4.2021 může každý na e-mail jahoda.petr@email.cz zaslat svůj návrh na jméno auta. V návrhu pošlete navržené jméno, stručné zdůvodnění proč zrovna tento návrh, své jméno a příjmení, mailovou adresu a telefon.

Vedení klubu následně vybere zhruba 5 nejlepších návrhů, které se stanou součástí veřejné hlasovací ankety. Formu elektronického hlasování vám následně sdělíme.

Vítěz ankety pak bude mít tu čest auto oficiálně pokřtít při prvním soutěžním zápase s přítomností diváků a od klubu také obdrží dar.

Takže pojďte do toho – těšíme se na vaše skvělé návrhy.

 

Petr Jahoda

předseda MNK Modřice

Datum a čas: 24.03.2021 15:04
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Ostatní

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SKN Žatec
vs
MNK mobilprovás Modřice
11. kolo | 20.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Pankrác
4. kolo | 20.4.2024 | 10:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Slavoj Český Brod
2. kolo | 21.4.2024 | 14:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!