Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

MNK Modřice má nového hlavního sponzora!

MNK Modřice má nového hlavního sponzora!

S velkou radostí si dovoluji naší členské základně oznámit, že náš nohejbalový klub má nového hlavního sponzora.

Jak jistě víte po řadu uplynulých let stála po našem boku firma SDS EXMOST, s.r.o., která prostřednictvím svého majitele pana Pavla Jankůje byla pro nás hlavním finančním dárcem. Bez jeho peněžních prostředků by zcela jistě nebylo možno vybudovat klub, který dosahoval špičkových sportovních úspěchů a který se stal pojmem v českém i mezinárodním nohejbalu. Za to vše patří Pavlu Jankůjovi obrovský dík! Jistě jste však také zaznamenali, že vinou nesolidního zahraničního partnera se tato firma v závěru roku 2016 dostala do velkých ekonomických problémů, které vyústily v konkurz prohlášený na tuto společnost.

Protože však společnost SDS EXMOST měla ve svých řadách řadu odborníků na stavbu mostních konstrukcí došlo k tomu, že jádro společnosti včetně jejího šéfe zlákala do svých řad firma SILNICE GROUP, a.s.. Pan Jankůj v ní současně nastoupil do pozice jednoho z ředitelů. A na nohejbal nezapomněl !  SILNICE GROUP, a.s.  se již v listopadu staly jedním ze sponzorů mistrovství světa v nohejbale a poté co její generální ředitel pan Karel Rypl shlédl zápasy šampionátu byla jeho náklonost k nohejbalu potvrzena.

Pak jsem již s pomocí Pavla Jankůje už jen „kul želísko dokud bylo žhavé“ a výsledkem je, že se firma SILNICE GROUP, a.s. stala od sezony 2017 hlavním sponzorem našeho klubu. Její sponzorský příspěvek dokonce převyšuje hodnoty v minulosti obdržené od SDS EXMOST a v rámci započaté spolupráce jsme si přislíbili partnerství na delší období. Na hrudi dresů našich celků se tedy od sezony 2017 objeví logo našeho nového partnera a do oficiálních soutěží vstoupíme pod názvem „MNK SILNICE GROUP Modřice“. Firma nám také jako bonus uhradí kompletní obměnu dresů pro všechna naše soutěžní družstva.

Jsem velmi rád, že náš klub získal nového velmi silného partnera, který bude vedle města Modřice druhým nejvýznamnějším donátorem pro naši činnost.

Firma SILNICE GROUP, a.s. vznikla v roce 1994 privatizací bývalého státního podniku s tradicí čítající mnoho desítek let a svým obchodním obratem 2 miliardy Kč se řadí mezi významné stavební firmy na našem trhu. Nabízí široké spektrum služeb souvisejících s výstavbou dopravních a inženýrských staveb.

Pevně věřím, že prostředky poskytnuté společností SILNICE GROUP, a.s.  budou pro náš klub základem pro nejenom samotné fungování, ale i dosahování co nejlepších sportovních výsledků.

Petr Jahoda

Předseda

Městský nohejbalový klub Modřice, z.s.

Datum a čas: 19.01.2017 15:41
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: Historie 2017

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!