Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

Divize 3: NK Bajda Kroměříž - MNK mobilprovás Modřice B 1:6

K 7. kolu základní části jsme odcestovali do Kroměříže s cílem získat dva body do tabulky. V utkání jsme se museli obejít bez Pavelky, Štěpánka a Bartoše.

Do první dvojice nastoupil Konupka s Guldou, po pomalejším rozjezdu v pohodovém tempu přehráli domácí dvojici ve dvou setech – 0:1. Do druhé dvojice nastoupili dorostenci Boleloucký s Brennerem, na začátku prvního setu jsme vyprodukovali několik nepřesností a domácí získali pohodlný náskok, který udrželi. Druhý set jsme hru zlepšili a s přehledem jsme srovnali. Třetí set byl vyrovnaný, domácí vedli 9:8, naše dvojice srovnala přesným útokem, následně pak za devítek Boleloucký chytil útok domácích a proměnil – 0:2. Do první trojice jsme nastoupili v sestavě Spousta, Konupka, Gürtler. První set vyhráli domácí, kdy naše sestava vyprodukovala velké množství chyb, ale i tak jsme s domácími drželi krok až do koncovky setu. Druhý set také nebyl z naší strany úplně ideální, ale za devítek jsme byli úspěšnější. Třetí set byl bod za bod, za devítek jsme chytili a proměnili – 0:3. Druhá trojice ve složení Gulda, Boleloucký, Brenner vlétla na soupeře ve velkém stylu a bezchybnou hrou v poli a na útoku v pohodovém tempu připsala další bod – 0:4. Třetí dvojice ve složení Gürtler, Jonas si v prvním setu pohlídala náskok, který si během něj vybudovala. Druhý set jsme hned na začátku udělali několik chyb na útoku a domácí se dostali do trháku, do pole jsme vystřídali Spoustu místo Jonase, a podařilo se nám snížit. Následně jsme střídali zpět, stav dospěl do devítek, ve kterých byli ale šťastnější domácí. V rozhodující sadě jsme domácí několikrát chytili a zvítězili – 0:5.  V singlu si svoji premiéru odbyl Brenner, úvod zápasu se mu proti Zemánkovi povedl, vytvořil si dvoubodový náskok a vedl již dokonce 9:7, bohužel Zemánkovi se podařilo otočit získal první set a ve druhém setu už byl lepší než náš hráč – 1:5. První odvetná trojice v sestavě Gulda, Brenner, Boleloucký neměla opět se soupeřem slitování a ukončila zápas – 1:6.

Kapitán týmu TOMÁŠ GULDA: "K utkání jsme odcestovali s jasným cílem získat dva body, což se s přehledem povedlo, výkon se oproti zápasu v Přerově zlepšil, ale ideální to ještě není. Cílem je postoupit do play-off a zatím držíme pozici, která jej zajišťuje. Z naší sestavy stojí za zmínku výkon Brennera, který potvrdil svoji formu z tréninku."

Datum a čas: 12.09.2020 10:00
Napsal: Antonín Stehlík
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SKN Žatec
vs
MNK mobilprovás Modřice
11. kolo | 20.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Pankrác
4. kolo | 20.4.2024 | 10:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Slavoj Český Brod
2. kolo | 21.4.2024 | 14:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!