Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

1. semifinále divize dorostu: TJ Spartak Čelákovice - MNK Mobilprovás Modřice 1:4

 Na horkou půdu do Čelákovic jsme přijeli v nejsilnější sestavě. Utkání se muselo přesunout do haly a čekala nás bouřlivá atmosféra.

 Věděli jsme, že cesta k úspěchu povede přes hru dvojic a první zápas se nám povedl. Začátek byl sice hodně nervózní, ale potom se naše sestava chytla a v obou setech udržovala těsné vedení. Jonas přidal tři bloky a svou roli zvládl.

 Do zápasu druhých dvojic nastoupila naše elitní dvojice, která letos nenašla přemožitele. Bohužel nezachytila úvod a celý první set nenašla správný rytmus. Druhá sada se sice podařila vyhrát, ale stále s velkým počtem taktických chyb. Rozhodovalo se v koncovce třetího setu. Seidl dostal nahrávku až k síti a Brenner nebyl na bloku, i když měl jasný pokyn zůstat.

 Po prohře v druhé dvojici jsme museli zvládnout minimálně jednu hru trojic. První set se podařilo domácím v koncovce otočit. Jenže v půlce druhého setu začal úřadovat Brenner na bloku a Matura už tak jistě nebodoval. Obrana se zlepšila a chytala jeden útok za druhým. Musel rozhodnout třetí set a domácím nestačilo vedení 8:6 a 9:8. Náš tým prokázal větší odolnost v dramatické koncovce a Brenner zablokoval poslední Maturův skákaný úder.

 Zápas jednotlivců byl jediný bez větších nervů. Naše vsetínská posila si šla trpělivě za svým. Druhý set byl sice do půlky setu vyrovnanější, ale pak už se zase projevila větší zkušenost Bílého.

 Do odvetných trojic jsme zvolili na patu Jurku a byla to správná volba. Nenechal se rozhodit a plnil taktické pokyny. Od druhého setu naše trio fungovalo jako dobře namazaný stroj a vysoký Nesládek měl problém bodovat. Celé utkání vygradovalo ve třetím zkráceném setu. Jak jsme se přesvědčili v první trojici, tak vedení 6:8 nic neznamená a najednou to byli domácí, kteří vedli 9:8. Po tajmu se posunul Brenner dál od bloku a zachoval se jako trojkový smečař. Dva výtluky znamenaly naše vítězství a obrovskou radost.

 Komentář trenéra: Sehráli jsme letošní nejlepší utkání a zaslouženě vyhráli. Domácí mají výborný tým, ale my jsme předvedli větší odolnost v náročném prostředí. Klíč k výhře byla první trojice a pak už jsme byli psychicky nahoře. Celý tým podal nadstandardní výkon, ale na druhou stranu se zaměříme i na některé slabší momenty.
 

Utkání můžete sledovat ze záznamu ZDE!

Fotogalerie ZDE

1D - 1D Matura, Hejtík   - Bílý, Jonas   0:2 (8:10,6:10)

2D - 2D Nesládek, Seidl - Boleloucký,Brenner    2:1 (10:6,9:10,10:9)

1T - 1T Seidl, Matura, Hejtík - Bílý, Boleloucký, Brenner   1:2 (10:9, 9:10, 9:10)

1S - 1S Jedlička - Bílý   0:2 (2:10,6:10)

2T - 2T Nesládek, Seidl, Löffelmann - Bílý, Brenner, Jurka   1:2 (10:7, 7:10, 9:10)

 

Čas utkání: 1:50hod

Počet diváků: cca 40

Datum a čas: 27.09.2020 12:00
Napsal: Richard Laťák
Kategorie: Dorost

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SKN Žatec
vs
MNK mobilprovás Modřice
11. kolo | 20.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Pankrác
4. kolo | 20.4.2024 | 10:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Slavoj Český Brod
2. kolo | 21.4.2024 | 14:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!