Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

1. Liga - SF2: MNK mobilprovás Modřice 'B' - SK Start Praha 5:4

Druhé semifinále jsme odehráli v kompletní sestavě 11 borců. S jasným cílem potvrdit naši domácí neporazitelnost a vrátit tak semifinále zpátky do Prahy.
Utkání jsme začali skvěle. První dvojice ve složení Pavelka, Novotný si ve dvou setech poradila se setavou hostů Ungermann ml., Tůma a střídající Sachl. – 1:0. Do druhé dvojice jsme nasadili sestavu Brenner, Burian. Vůbec jsme nezachytili začátek obou setů a velice jsme svojí nepřesnou hrou zkušenému soupeři pomohli. Bohužel nepomohlo ani střídání Konupky za Brennera. – 1:1. První trojice nastoupila ve složení Štěpánek, Burian, Konupka. V prvním setu bylo utkání velice vyrovnané a došlo až na koncovku 9:9, kdy se nám bohužel nepodařilo zachytit soupeřův útok. Ve druhém a třetím setu jsme naši hru ještě zpřesnili a tím vyhráli první zápas trojic. V utkání zářil skvělou hrou na bloku a na útoku Konupka. – 2:1. Druhá naše trojice hrála výborně. Sestava Pavelka, Novotný, Bartoš přehrála ve dvou setech sestavu Jechort, Ungermann st. a Ungermann ml.– 3:1. V napínavé bitvě singlistů domácí David Burian získal první set. Ve druhém setu v koncovce 9:9 Burian zkazil dobře rozehraný míč. Ve třetím setu Tůmovi vyšly dva úvodní servisy, které dost zkomplikovali naše vidiny na zisk tohoto zápasu. Bohužel se Burianovi nepodařilo tento náskok dohnat a David Tůma tak snížil průběžné zápasové skóre na 3:2. – 3:2. Podobně bohužel dopadl první zápas odvetných trojic. Konupka, Burian a Štěpánek v třísetové bitvě podlehli Ungermanům s Jechortem po setech 10:7, 6:10 a 7:10. V zápase bylo srovnáno na 3:3. Ve druhé odvetné trojici jsme začali bojovným výkonem, který jsme proměnili v zisk prvního setu. Ve druhém setu jsme začali mít problémy s příjmem, museli jsme změnit systém hry a tento set bohužel v koncovce prohráli. Třetí set byl potom jasně v naší režii. – 4:3. Krásné a velmi vyrovnané utkání, tak by šlo charakterizovat střetnutí prvních odvetných dvojic. Bohužel pro naši sestavu za stavu 9:9 ve třetím setu se nám nepodařilo proměnit náš útok, který pramenil z horšího příjmu a rozhodovat tak musel poslední zápas. – 4:4. O tom, že semifinále bude mít ještě třetí pokračování, tak rozhodl závěrečný zápas dvojic. Konupka a Burian si poradili s Tůmou, Sachlem a Ungermanem juniorem ve dvou setech. – 5:4.
 
Výsledky jednotlivých zápasů:
Tůma, Ungermann ml. (Sachl) – Pavelka, Novotný 0:2 – 1:0
Ungermann st., Kaděra – Burian, Brenner (Konupka) 2:0 – 1:1
Kaděra, Tůma, Pokorný – Konupka, Burian, Štěpánek 1:2 – 2:1
Ungermann ml., Ungermann st., Jechort – Pavelka, Bartoš, Novotný 0:2 – 3:1
Tůma – Burian 2:1 – 3:2
Ungermann ml., Ungermann st., Jechort – Konupka, Burian, Štěpánek 2:1 – 3:3
Kaděra, Tůma, Pokorný – Pavelka, Bartoš, Novotný 1:2 – 4:3
Kaděra, Ungermann st. – Pavelka, Novotný (Gürtler) 2:1 - 4:4
Tůma, Ungermann ml. (Sachl) – Konupka, Burian 1:2 – 5:4
 
Komentář trennéra Jakuba Spousty:
Jsem velice rád, že se nám podařilo velice náročné a dlouhé utkání vyhrát. Doufám, že zopakujeme dobrý výkon i v rozhodujícím zápase na Střeleckém ostrově a postoupíme tak do finále 1. ligy mužů. Výborné utkání zahrál Konupka a Novotný.
 
 
 
 
 
Datum a čas: 28.09.2021 08:14
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!