Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

1. Liga - 1. kolo: MNK mobilprovás Modřice B - TJ AVIA Čakovice B 6:1

Za velmi slunečného, ač větrného dne jsme nastoupili k prvnímu domácímu utkání letošní jednokolové soutěže 1. ligy mužů. Soupiska hráčů našeho týmu se v posledních týdnech před zahájením sezóny poměrně změnila. Po několika leté pauze náš tým posílil zkušený Lukáš Novotný. Dále proběhla „výměna“ mezi prvním týmem a naší rezervou Gulda – Burian.
Zápas prvních dvojic okamžitě ukázal, o jak vyrovnané utkání půjde. Sestava Pavelka, Novotný hrála skvěle, a hlavně hrou na útoku a dobrou obranou soupeře ve dvou setech porazila. - 1:0.
Druhá naše dvojice nastoupila s jasným cílem, a to přidat další dílčí bod utkání. Sestava Gürtler, Burian ukázala na svoji sehranost ze svého působení v extralize a soupeře ve dvou setech porazila. Rozdílovým faktorem tohoto zápasu bylo rozhodně efektivní proměňování útoků. – 2:0.
Následoval zápas prvních trojic. První set jsme začali velice špatně a velkým množstvím nevynucených chyb jsme soupeři velice ulehčili vedení 1:0 na sety. Druhý set už byl o poznání lepší. Zlepšili jsme obranu a tolik soupeři nepomáhali. Ve třetím setu došlo až na stav 9:9. V koncovce jsme ale nechytili soupeřův útok a těsně ztratili první utkání trojic. – 2:1.
Druhá naše trojice dokázala navázat na výkon v druhé části naši první trojice. Ve druhém setu jsme dvakrát vedli o 2 body, ale chybami v mezihře jsme se dostali až na stav 9:9, kdy se Burian na útoku nemýlil. – 3:1.
Třetí dvojice v sestavě Boleloucký, Bartoš se po nervózním začátku chytila a velice zodpovědně ve dvou setech vyhrála. – 4:1.
Singl nabídl celkem kvalitní prvoligové utkání. Burian ovšem hrál velice efektivně a soupeře přehrál poměrně jednoznačně. – 5:1.
Do první odvetné trojice jsme šli tedy s cílem vyhrát první letošní utkání. Začátek utkání naší první trojice byl velice vyrovnaný a nechybělo v něm mnoho dlouhých výměn, které se museli divákům líbit. Trpělivostí a dobrou mezihrou jsme donutili soupeře více kazit a utkání si pohlídat do vítězného konce. – 6:1.
 
Průběh utkání:
Pavelka, Novotný - Macurek, Vacek (10:7,10:7) 1:0
Gürtler, Burian - Kupský, Dvořák (10:6, 10:5,) 2:0
Pavelka, Štěpánek, Boleloucký – Kupský, Kopáček, Dvořák (8:10, 10:6, 9:10) 2:1
Gürtler, Spousta, Burian – Macurek, Vacek, Sadílek (10:6, 10:9) 3:1
Bartoš, Boleloucký – Sadílek, Kopáček (Mařík) (10:5, 10:3) 4:1
Burian – Dvořák (10:6, 10:2) 5:1
Pavelka, Boleloucký, Štěpánek – Macurek, Vacek, Sadílek (10:6, 10:5) 6:1
 
Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Jsem velice rád, že se nám podařilo první utkání sezóny zvládnout. Na obou týmech byla vidět dlouhá pauza a absence tréninků. My jsme však předvedli vyrovnanější výkon a větší chuť po vítězství, za což bych chtěl všem klukům poděkovat. Určitě bych vyzdvihl skvělý výkon Davida Burian ve všech disciplínách. Utkání probíhalo v přátelské atmosféře, ke které přispěl i dobrý výkon rozhodčích. 
 
Datum a čas: 31.05.2021 22:09
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SK Liapor Karlovy Vary
vs
MNK mobilprovás Modřice
5. kolo | 27.4.2024 | 14:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
TJ Radomyšl
vs
MNK mobilprovás Modřice B
5. kolo | 27.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
SK Šacung Benešov 1947
3. kolo | 28.4.2024 | 10:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!