Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

1. Liga - 7. kolo: SK Start Praha - MNK mobilprovás Modřice 'B' 6:4

Do posledního venkovního zápasu základní časti jsme odjeli po delší době na Střelecký ostrov. Na zápas jsme kvůli termínové náročnosti odjeli ve velmi oslabené sestavě. Ze sestavy nám chyběl Gürtler, Konupka a Novotný. Do zápasu jsme však šli s jasným cílem, a to zabojovat a odvézt si alespoň bod.
 
První zápas dvojic byl bohužel jednoznačnou záležitostí elitní dvojice hostů, na které naši kluci bohužel nestačili. V zápase proběhlo generační střetnutí a zkušenosti Kaděry a nestárnoucího Ungermanna st. byly nad naše síly. – 0:1. Do druhé dvojice jsme nasadili silný tandem Pavelka, Burian. Kluci hráli velice dobře. Dařilo se jak v obraně, tak na útoku. A ve dvou setech jsme s přehledem vyhráli a vyrovnali utkání. – 1:1. Naše nově složená první trojice začala skvěle. Burian se mohl opřít o dobré pole svých spoluhráčů a dařilo se mu i na útoku. Bohužel jsme v koncovce setu vyrobili několik chyb a první set tak ztratili. Druhý set začal stejně jako ten první a my brzy vedli trpělivou a přesnou hrou. Za stavu 8:8 jsme ale set nedotáhli do vítězného konce. – 2:1. Druhá trojice hrála s domácími vyrovnanou partii, kdyjsme ale nezvládli koncovky obou setů. Problém nám dělala hlavně chytrá hra a přehled Ungermanna st. – 3:1. Hodně jsme vsázeli na vloženou dvojici ve složení Bartoš, Boleloucký. První set byl luxusní záležitostí těchto mladých hráčů, kdy prakticky nedostali bod. Ve druhém setu soupeř změnil servis, nám se nedařil příjem z čehož pramenila i nízká efektivita na útoku. Bohužel třetí set byl velice podobný a my tak ztratili první utkání nepárové části zápasu. – 4:1. V singlu Burian v prvním setu kraloval, hrál s velkým přehledem a rozvahou. Ve druhém setu se Davidovi nepodařilo několikrát z těžké situace uhrát míč a druhý set tak prohrál. Ve třetím setu hrál nás singlista velmi zodpovědně a Ungermanna ml. v koncovce porazil. – 4:2. První odvetná trojice pro nás byla klíčová, pokud jsme chtěli pomýšlet na body v tomto utkání. První set jsme jasně prohráli, kdy se nám nedařilo chytit soupeřův útok. Ve druhém setu jsme ale začali bojovat a naši hru zpřesnili. Klíčovou změnou byla výměna kluků v poli, která začala rychle fungovat. Ve třetím setu zahrál skvěle Pavelka a my začali dramatizovat utkání. – 4:3 Ve druhé odvetné trojici jsme začali bojovným výkonem, který jsme proměnili v zisk prvního setu. Ve druhém setu jsme navázali na skvělý výkon a ve velmi vyrovnaném setu jsme zvládli koncovku a vyrovnali průběžný stav utkání. Skvěle hrál Burian, který několikrát vytloukl blok hostujícího blokaře. – 4:4. Stěžejním zápasem dnešního dne byl pro nás první odvetný zápas dvojic. Naší dvojici Pavelka, Burian se ale vůbec nepovedl vstup do utkání, po kterém už bohužel soupeře nedohnali. Ve druhém setu jsme bojovali, ale bohužel smutně nezvládli stav 9:9 a tento zápas jsme ztratili. Vidina bodů v tomto zápase se nám tímto neúspěchem dost vzdálila. – 5:4. V posledním zápase dnešního dne si soupeř bez větších komplikací došel pro plný zisk z dnešního utkání. Chtěl bych ale ocenit velkou bojovnost dvojice Jonas, Štěpánek, kteří běžně v zápasech nedostávají tolik prostoru ve hře dvojic. – 6:4.
 
Průběh utkání:
Kaděra, Ungermann st. – Štěpánek, Jonas 2:0 (10:5, 10:5) – 1:0
Ungermann ml., Tůma – Burian, Pavelka 0:2 (8:10, 4:10) – 1:1
Kaděra, Tůma, Chotovinský – Spousta, Burian, Bartoš 2:0 (10:8, 10:9) – 2:1
Ungermann ml., Ungermann st., Jechort –Pavelka, Boleloucký, Štěpánek 2:0 (10:7, 10:9) – 3:1
Sachl, Jechort – Bartoš, Boleloucký 2:1 (3:10, 10:8, 10:7) – 4:1
Ungermann ml. – Burian 1:2 (7:10, 10:8, 8:10) – 4:2
Kaděra, Tůma, Chotovinský – Pavelka, Boleloucký, Štěpánek 1:2 (10:7, 4:10, 6:10) – 4:3
Ungermann ml., Ungermann st., Jechort – Spousta, Burian, Bartoš 0:2 (6:10, 8:10, 10:7) – 4:4 Kaděra, Ungermann st. – Pavelka, Burian 2:0 (10:7, 10:9)
Tůma, Ungermann ml. – Jonas, Štěpánek 2:0 (10:6, 10:8)
 
Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Je velká škoda, že jsme nemohli odehrát utkání v kompletní sestavě. Chtěl bych ocenit velkou bojovnost celého týmu, který předvedl dobrý výkon proti zkušenému soupeři. Chybělo málo a odvezli jsme si ze Střeleckého ostrova bod. Nevěšíme hlavy a budeme se snažit co nejlépe se připravit na poslední dva domácí duely základní
Datum a čas: 15.06.2021 13:08
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká

Extraliga
SKN Žatec
vs
MNK mobilprovás Modřice
11. kolo | 20.4.2024 | 12:00h

---------------------------------------------------------
1. Liga
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Pankrác
4. kolo | 20.4.2024 | 10:00h

---------------------------------------------------------
Dorost
MNK mobilprovás Modřice
vs
TJ Slavoj Český Brod
2. kolo | 21.4.2024 | 14:00h

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!