Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

1. Liga - 4. kolo: NK AUSTIN Vsetín 'B' - MNK mobilprovás Modřice 'B' 3:6

Do utkání jsme nastupovali z pohledu postavení v tabulce jako mírní favorité. Od začátku utkání jsme ale neustále dotahovali a nepředváděli přesvědčivý výkon.
 
Do prvního utkání dvojic nastoupil Gürtler společně s Burianem. První set jsme přes pár nedorozumění v mezihře zvládli. V druhém setu jsme si vypracovali tři pokusy na ukončení zápasu, ale jak to u míčových sportů bývá, někdy si vyberete den blbec a set jsme ztratili. Ve třetím setu jsme se nedokázali koncentrovat na jednotlivé míče a první utkání patřilo domácímu celku. - 1:0 Do druhého utkání nastoupil Pavelka s Novotným. Zkušenost byla určitě na naší straně a Mikulovi s Tomkem povolili pouze devět balónů. - 1:1 Do utkání prvních trojic nastoupil Spousta s Novotným a Gürtlerem, utkání ovlivnily nevynucené chyby a rozhodl až poslední možný míč, který patřil domácímu celku. - 2:1 Druhé utkání trojic bylo naprosto z jiného soudku. Pavelka s Bolelouckým a Štěpánkem podali naprosto spolehlivý výkon a soupeř nedokázal rozjetému triu vzdorovat. - 2:2 Utkání vložených dvojic nám v letošní sezóně zatím tolik nevychází, a tak jsme si chtěli tuhle statistiku vylepšit. Postarat se o další dílčí bod měla dvojice Boleloucký s Bartošem. První set byl vyrovnaný, ale domácí měli znovu o kousek více štěstí v koncovce a zvítězili 10:9. Druhý set byl bohužel ze sekce méně povedených a ani alternující Jonas nedokázal odvrátit prohru. - 3:2 V zápase jednotlivců nastoupil zatím stoprocentní Burian. Po velmi vyrovnaném výkonu jsme znovu v zápase dospěli k poslednímu možnému míči, kde se konečně štěstěna obrátila v náš prospěch a David krásným míčem ukončil třetí set. - 3:3 Do otočky nastupoval k utkání trojic skvěle naladěný a výborně hrající Pavelka společně se Štěpánkem a Bolelouckým. Svojí kvalitou na útoku i v poli nedali soupeři možnost se nadechnout a hladce si došli k dalšímu vítězství. - 3:4 Poprvé jsme v tomhle utkání vedli. A další bod chtěl přidat Gürtler s Novotným a Spoustou. Začátek nám bohužel nevyšel podle představ. V průběhu druhého setu nahradil Burian Gürtlera a podařilo se mu skvělým výkonem obrátit utkání ve svůj prospěch. - 3:5 Do posledního utkání nastoupil Novotný s Pavelkou. Soupeř se snažil vzdorovat, ale platilo přísloví: kde je Pavelka, tam jsou body. Společně s Novotným dotáhli utkání do vítězného konce. - 3:6
 
Průběh utkání:
Burian, Gürtler – Stařičný R., Stařičný J. 1:2 (10:8, 9:10, 7:10)
Pavelka, Novotný – Tomek M., Mikula T. 2:0 (10:4, 10:5, 10:8)
Novotný, Gürtler, Spousta – Vala, Bokish, Tomek S. (Tomek M.) 1:2 (10:5, 9:10 9:10)
Štěpánek, Pavelka, Boleloucký – Hyžák, Stařičný R., Stařičný J. (Zbranek) 2:0 (10:2, 10:5)
Boleloucký, Bartoš (Jonas) – Hyžák, Bokish 0:2 (9:10, 4:10)
Burian – Zbraněk 2:1 (10:6, 8:10, 10:9)
Štěpánek, Pavelka, Boleloucký - Vala, Bokish, Tomek S. 2:0 (10:5, 10:6)
Novotný, Gürtler, Spousta (Burian) – Hyžák, Stařičný R., Stařičný J. (Zbranek) 2:1 (6:10, 10:3, 10:6)
Pavelka, Novotný - Stařičný R., Stařičný J 2:0 (10:9, 10:8)
 
Komentář trenéra Jakuba Spousty:
Trochu nám trvalo, než jsme se dostali do utkání. Trn z paty nám vytrhl výborně hrající Pavelka a skvěle sekundoval Burian. Důležitým faktorem bylo, že jsme si soupeře nenechali utéct na rozdíl více než jednoho dílčího bodu. Vsetín nás nenechal ani na vteřinku vydechnout a v první polovině to dokazovalo skóre zápasu. V druhé polovině utkání jsme měli kvalitnější koncovky setů, a to nám přineslo cenné body do tabulky. Utkání probíhalo za krásného počasí. Jedinou kaňkou bylo pár nepřesných výroků rozhodčích, které ovlivnily průběžný stav utkání.
Datum a čas: 15.06.2021 13:00
Napsal: Tomáš Gulda
Kategorie: B-TÝM

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!