Městský nohejbalový klub Modřice

Městský nohejbalový klub Modřice

  ZOBRAZIT MENU

Obsah stránky

1. Čtvrtfinále BDL: TJ Radomyšl vs MNK SILNICE GROUP Modřice 4:0

Letošní play off jsme rozehráli v daleké Radomyšli proti soupeři, který disponuje kvalitním a širokým kádrem. Hráči jako Hokr, Slavíček nebo Buriánek hrají prim v Horažďovicích v druhé lize.Bohužel počasí tentokrát nepřálo. Po vydatném krupobití se utkání dohrávalo v nedaleké hale.

Celé střetnutí jsme paradoxně ztratili hned v prvním souboji, kdy naše dvojice nedokázala za stavu 6:9 ve třetím setu přijmout a zabodovat. Zatímco Slavíček vytáhl eso smečovaným servisem v tak těžkém momentu, tak naše sestava nebyla schopna se dostat příjmem dál než na podávací čáru.

I ve druhém zápase domácí nepůsobili jako favorit a opět jsme se dostali do třetího setu. Za stavu 5:6 jsme se přesunuli do haly, kde sklízela úspěchy silová hra Hokra. Nejvíc se ligová příslušnost projevila ve hře trojic. Domácí neprohrávají trojice ani v lize a my jsme se rázem ocitli ve složité situaci.

Zatáhnout za ruční brzdu se ještě pokusil Bartoš v singlu. Po skvělém prvním setu přišel kolaps ve druhém a Slavíček ukončil utkání ve zkrácené sadě jistým a zkušeným výkonem.

Komentář trenéra: 

Příjem míče je zásadní pro tento sport, a pokud hráč v tomto selže, tak nemá smysl žádný útočný úder. První utkání jsme sice ztratili, ale na domácím kurtu budeme mít snad větší šanci.Do Radomyšle jsme odcestovali v 9 ráno a přijeli jsme v 23 hod v noci kvůli počasí a přesunu napřed z jednoho kurtu na druhý a pak do haly. Má tohle smysl? Musí tohle podstupovat hráči školního věku?  Nebylo by lepší udělat z nohejbalu sport halový? Neznám jiný sport, kde se řeší před utkání a během něho, kde se bude hrát a tímto se neúměrně prodlužuje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum a čas: 01.09.2019 12:00
Napsal: Richard Laťák
Kategorie: Historie 2019

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Sociální sítě

          

Oddíl postranní lišty

Co nás čeká
MNK A vs Start Praha
extraliga nohejbalu
15,00
MNK B vs Solidarita Praha
1. liga nohejbalu
10,00
     MNK A vs Žatec 
 extraliga
10,00

 

Oddíl postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Podporují nás

         Generální sponzor:

            Hlavní sponzor:

                  Sponzoři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Oddíl postranní lišty

Vyhledávání

Patička stránky

Buďte ONLINE!